Yes, de komende tijd heb ik weer ruimte om leuke workshops te geven en ook de 'Basiscursus Fotografie' ga ik weer geven. De workshop bestaat uit twee avonden en dan leer je heel veel over basisbegrippen als sluitertijd, diafragma, iso en hoe pas je dit toe? Het leren kennen van je eigen camera. Jij kunt de beelden maken die je in je hoofd hebt!

Yes, de winterperiode heb ik weer tijd om leuke workshops te geven en omdat er vraag blijft naar een leerzame, gezellige en handige 'Basiscursus Fotografie' ga ik deze weer geven.

Wat?

De workshop bestaat uit twee avonden en dan leer je heel veel over basisbegrippen als sluitertijd, diafragma, iso en hoe pas je dit toe? Het leren kennen van je eigen camera. Compositie-tips en meer praktische handigheidjes. Kortom: na deze avonden weet je de basis en kun je echt ontzettend veel (meer) met je camera!
 

Wat?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die een (spiegelreflex of instelbare) camera heeft gekocht, maar eigenlijk altijd op automatisch fotografeert 'want ik weet niet hoe dat andere moet'. Of dat je al wel veel geoefend hebt, maar graag de kneepjes van het vak wil leren.
 

Wanneer?

1 en 15 december 2020 (nog 1 plek beschikbaar!) of
9 febr en 3 maart 2021
Alle avonden: van 19.30 tot 21.30-22.00 uur
 

Waar?

De avonden zullen gegeven worden in Jonneke's polderatelier, net buiten Nijkerk. Met een maximum van vier personen kunnen we (zeer) ruime afstand houden.

Prijs?

€ 175,- voor beide avonden inclusief koffie/thee/lekkers en workshop/naslagboekje.

Aanmelden