Met enige regelmaat geef ik deze workshop aan een kleine groep mensen die graag meer willen weten en kunnen met hun spiegelreflex camera. Omdat er steeds vraag blijft naar deze leerzame, gezellige en handige 'Basiscursus Fotografie, hou ik 'm erin! De workshop bestaat uit twee avonden (of 1 lange dagdeel) en dan leer je heel veel over basisbegrippen als sluitertijd, diafragma, iso en hoe pas je dit toe? Het leren kennen van je eigen camera. Na deze workshop ga je met extra plezier de beelden maken die jij wil maken! Aan het eind van deze workshop kun jij op Manueel fotograferen en je snapt ook hoe en waarom je welke instellingen gebruikt, beloofd!

De workshop bestaat uit twee avonden (of 1 lange dagdeel) en leer je de instellingen en de knopjes op je camera echt beter kennen! Er gaat een wereld voor je open. Na deze workshop ga je met extra plezier de beelden maken die jij wil maken!
Aan het eind van deze workshop kun jij op Manueel fotograferen en je snapt ook hoe en waarom je welke instellingen gebruikt, beloofd!

Wat?

De workshop bestaat uit twee avonden en dan leer je heel veel over basisbegrippen als sluitertijd, diafragma, iso en hoe pas je dit toe? Het leren kennen van je eigen camera. Compositie-tips en meer praktische handigheidjes. Kortom: na deze avonden weet je de basis en kun je echt ontzettend veel (meer) met je camera!
 

Wat?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die een (spiegelreflex of instelbare) camera heeft gekocht, maar eigenlijk altijd op automatisch fotografeert 'want ik weet niet hoe dat andere moet'. Of dat je al wel veel geoefend hebt, maar graag de kneepjes van het vak wil leren.
 

Wanneer?

Op aanvraag! Zodra we 4 mensen hebben, kan ik de workshop geven.

Een dagdeel (ipv twee avonden) geef ik alleen op verzoek en bij een minimum van 3 mensen.

Alle avonden: van 19.30 tot 21.30-22.00 uur
Het kan ook een lange morgen of middag zijn, afhankelijk van de wensen van de groep.

In het najaar komen er weer nieuwe data.

Waar?

De avonden zullen gegeven worden in Jonneke's polderatelier, net buiten Nijkerk. Met een maximum van vier personen kunnen we (zeer) ruime afstand houden.

Prijs?

€ 185,- voor beide avonden inclusief koffie/thee/lekkers en workshop/naslagboekje.

Aanmelden