Bekrachtigen. Hoe bekrachtig je dan? Welke stappen zet je om jezelf 'sterker te maken', meer kleur te geven? Meer te zijn zoals je bent bedoeld? Hoe blijf je staande (sterk) als er lastiger tijden komen?


Bekrachtigen. Hoe bekrachtig je dan? Welke stappen zet je om jezelf 'sterker te maken', meer kleur te geven? Meer te zijn zoals je bent bedoeld? Hoe blijf je staande (sterk) als er lastiger tijden komen?

Wat?
Het weekend heet niet voor niets inspiratieweekend. We willen je inspireren, prikkelen, in beweging zetten en dat doen we op verschillende manieren. Met lekker eten, met workshops (waarin je soms ook kan kiezen), met verdieping, ruimte voor ontspanning, ontmoeting….eigenlijk van alles om zowel lichamelijk, mentaal als geestelijk écht de ruimte voor jezelf te nemen.

Waar?
Op een prachtige en rustige plek in de polder van Putten/Nijkerk inspireren we je graag! En ik weet uit ervaring de omgeving waar we zijn, er direct voor zorgt dat je alles thuis even helemaal los kan laten! (Zegt Vanessa ;-))

Wanneer?
22-23-24 september 2023

Voor wie?
Voor iedereen die wel de uitdaging aan wil gaan om een weekend op verschillende manieren geïnspireerd en bemoedigd te worden! Voor mannen en vrouwen. Je kan alleen komen of samen met anderen. Dus lijkt het jou wel wat om die levenswortels (meer) kracht en kleur te geven? Lees dan nog even deze blog: Inspiratieweekend - en ik zou zeggen: we zien ernaar uit je te ontmoeten. De eerste 5 plekken zijn al geboekt, dus wacht niet te lang. Je bent welkom!!

Wat kost het:

Inclusief alle workshops, álle maaltijden en tussendoortjes, kampeermogelijkheid is de prijs voor € 295,- (incl. btw)

Hoe kan ik me aanmelden?

Door een mail te sturen naar
info@jonneke.nl


Twijfel je nog of heb je vragen? Mail of bel of app me en dan proberen we je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Oh ja, ... Waarom een weekend? Omdat je even echt weg bent uit je omgeving en we elke keer een stapje verder, dieper kunnen gaan. Ik weet van deelnemers van vorige inspiratieweekenden dat er bijzondere, levensveranderende dingen zijn ontstaan tijdens een inspiratieweekend: van een huwelijk die op barsten stond, maar nu weer bloeit. Tot een totale switch qua werk en hij nu stralend naar z'n werk gaat. Ik heb al een paar keer gehoord: 'toen... die morgen, of bij dat lied, dat filmpje... dat was het begin van wat nu is.'

Aanmelden