Nieuwe focus en evenwicht vinden, uitzoeken wat jouw brandhout is om (weer) het vuur in jou te laten branden, en heerlijk op adem komen.

Voel je je ook (soms zo) leeg, zonder focus en meer een gloeiend kooltje dan een mooi vuurtje? Kom naar dit weekend om in alle rust te herijken en nieuw brandhout voor je vuur te vinden.

Wat?
Een weekend op adem komen, geprikkeld worden en handvatten krijgen om weer verder te gaan op je levensweg, genieten van het buitenleven.

De woorden die Vanessa Wijnberger (coach) en ik (inspirator&fotograaf) opschreven voor dit weekend zijn:
– buitenleven – vuur – herijken – beleven – nieuwe focus – op adem – niks moeten – eten – spelen - geprikkeld/geinspireerd worden – doen/aan de slag – afwisselend – positiviteit –

Lees hier de blog over het weekend van september 2020.

De grootte van de groep zal zo zijn dat we ruimte genoeg hebben.

Waar?

Tussen Nijkerk en Putten in natuurgebied de Arkemheensepolder ligt het polderatelier. Naast het polderatelier is er ook een „mancave“: dus een aantal mogelijkheden zodat je echt genoeg ruimte hebt.

Prijs?

Het hele weekend kost € 295,- en is inclusief koffie/thee, ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner, borreltje. Er wordt heel goed en gezond en afwisselend voor je gekookt: je komt niets tekort.
Slapen kan in je eigen tent, op een „kampeerzolder“  (beide gratis) of in een B&B in de nabije omgeving (zelf te boeken).

Wanneer?
25-26-27 juni 2021
(Vrijdagmiddag 15.00 uur tot zondag 18.00 uur)


Dit inspiratieweekend wordt gegeven in samenwerking met Vanessa Wijnberger van Wijnberger Coaching.

 

Aanmelden