Een dag stil zijn, zonder je zorgen te maken over wat/hoe/waar. Met een hele kleine groep waar je dus maximale ruimte krijgt om je even terug te trekken. De polder en de ruimten die beschikbaar zijn, geven je letterlijk en figuurlijk lucht en ruimte. Tijd om te reflecteren, plannen te maken, alles mag.

Wat?

Een lange dag de tijd om stil te zijn of worden. Reflecteren, schrijven, plannen maken. Alles mag, maar vooral ook genieten van wat de stilte je te zeggen heeft. En dat is meer dan je denkt.

De dag heeft een eenvoudige, duidelijke structuur en een aantal mooie nadenkers/inspiratiemomenten. Deze dag is voor iedereen die in het normale leven lastig tijd en ruimte kan vinden om even „helemaal niets“ te moeten of hoeven. Leeftijd/geslacht: iedereen is welkom.

In verband met de maatregelen ligt het aantal personen momenteel op maximaal vier personen. Dit kan hooguit eventueel opgeschaald worden naar zes. Dat betekent dus echt voldoende ruimte voor jou!

Waar?

Tussen Nijkerk en Putten in natuurgebied de Arkemheensepolder ligt het polderatelier. Naast het polderatelier is er ook een „mancave“: dus een aantal mogelijkheden zodat je echt genoeg ruimte hebt.

Prijs?

De hele dag kost € 135,- en is inclusief koffie/thee, lunch, tussendoortje en uitgebreid diner.

Wanneer?

Deze dagen zullen regelmatig door het jaar heen gegeven worden. Op zaterdag of een doordeweekse dag.
Nieuwe data volgen z.s.m. (maar eerste stiltedag wordt na de zomervakantie)

Aanmelden