Vlees en zeker wild heeft een bijzondere waarde. Tijdens deze workshop krijg je de unieke kans om alle stappen te doorlopen die nodig zijn om van een wild zwijn of ree een mooi drie gangen diner te maken. Kortom een complete middag vol met; beleving, vuur, gezelligheid en culinair wild!

Vlees en zeker wild heeft een bijzondere waarde. Tijdens deze workshop krijg je de unieke kans om alle stappen te doorlopen die nodig zijn om van een wild zwijn of ree een mooi drie gangen diner te maken. De gerechten worden begeleid door bijpassende wijnen. Tevens wordt er voor bier en fris gezorgd. Kortom een complete middag vol met; beleving, vuur, gezelligheid en culinair wild!

Na deze workshop krijg je zoveel meer respect voor het stukje vlees dat regelmatig op je bord ligt.

De waarde van vlees is veel meer dan alleen wat je proeft. Het is een beleving, het is kennis, dankbaarheid en ja, ook de bereiding en de smaak.

Wat?
Er zijn twee varianten bij deze workshop:

5 juni - zilver - een hele beleving van villen, slachten, snijden, bakken en koken, eten. Gepaard met veel gezelligheid, maar ook kennis van wild.
€ 125,- p.p.

3 juli - goud - zoals bovenstaande, maar dan met diverse extra's. Denk aan extra gerechten, een wijnproeverij, verse zalm leren roken en meer smaakvolle gerechten. En mogelijkheid om te kamperen in de uitgestrekte polder.
€ 175,-

11 september - zilver - een hele beleving van villen, slachten, snijden, bakken en koken, eten. Gepaard met veel gezelligheid, maar ook kennis van wild.
€ 125,- p.p.

- buitenleven - vuur - beleving - avontuur - gezelligheid - doen - eten -

De grootte van de groep zal zo zijn dat we ruimte genoeg hebben.

Waar?

Tussen Nijkerk en Putten in natuurgebied de Arkemheensepolder is een heerlijke buitenaf plek om deze unieke workshop te beleven.

Prijs?

5 juli - zilver - € 125,-
3 juli - goud - € 175,-
11 september - zilver - € 125,-


Wanneer?
5 juni en 3 juli 2021
11 september 2021


Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Passie voor Wild.

Kom je met meer mensen/een groepje, neem dan even contact op met info@jonneke.nl - dan maken we een totaalfactuur/betaalverzoek.

 

Aanmelden