Ontdek voor het eerst of opnieuw waar jouw hart van gaat zingen? Wat maakt dat je niet meer kunt zingen? Hoe kun je in de huidige omstandigheden je talenten en mogelijkheden laten groeien? Een prachtig, verdiepend weekend waarvan de effecten nog lang na-ebben.

Wat?

Een weekend op adem komen, geprikkeld worden en handvatten krijgen om weer verder te gaan op je levensweg, genieten van het buitenleven.

Wat een mooie spreuk is dit en wat kunnen we veel hierover en hiervan leren. Alleen al de vraag: ‘hóé doe je dat dan?’ Misschien stel je je deze vraag helemaal vandaag de dag. Hoe kan ik in deze wereld met alle veranderende elementen toch mijn talenten inzetten op de plek waar ik leef en met de mogelijkheden die ik heb?

De woorden die Vanessa Wijnberger (coach) en ik (inspirator&fotograaf) opschreven voor dit weekend zijn:
– buitenleven – vuur – zintuigen – beleven – bijkomen – op adem – niks moeten – eten – geprikkeld/geinspireerd worden – doen/aan de slag – afwisselend – positiviteit –

Lees hier de blog over het weekend van september 2020.

In verband met de maatregelen ligt het aantal personen momenteel op maximaal zes personen. Dit kan hooguit eventueel opgeschaald worden naar acht. Dat betekent dus echt voldoende ruimte voor jou!

Waar?

Tussen Nijkerk en Putten in natuurgebied de Arkemheensepolder ligt het polderatelier. Naast het polderatelier is er ook een „mancave“: dus een aantal mogelijkheden zodat je echt genoeg ruimte hebt.

Prijs?

Het hele weekend kost € 295,- en is inclusief koffie/thee, ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner, borreltje. Er wordt heel goed en gezond en afwisselend voor je gekookt: je komt niets tekort.
Slapen kan in je eigen tent, op een „kampeerzolder“ of in een B&B in de nabije omgeving.

Wanneer?
We zijn bezig met de planning en dat wordt waarschijnlijk mei of juni 2022. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan hoor je het eerste als de datum bekend is.


Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Vanessa Wijnberger van Wijnberger Coaching.

 Aanmelden is op dit moment helaas nog niet mogelijk.