Bedrijfsfotografie

Een nieuwe website is de grootste reden om eens nieuwe foto's van het bedrijf te laten maken.
Flyers, posters, verandering van personeel... en wees nu eerlijk: Hoe fijn is het om echte, toegankelijke foto's te hebben die je op veel manieren kunt gebruiken?
Afgelopen jaar heb ik weer voor een heel aantal bedrijven en magazines werk mogen maken.
Ongelofelijk leuke opdrachten: de ene keer sta ik in de stal met koeien, dan weer in een huisartsenpraktijk of in een kleine achtertuin. Altijd op zoek naar mogelijkheden, naar fijn licht, naar échte interactie en emoties.

Denk je nu: ja, ons bedrijf kan ook wel weer eens een nieuwe toffe beeldbank gebruiken? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden en bekijk de prijzen.

Bedrijfsfotografie

Deze beelden zijn gemaakt voor Gideon en Achsa, Vrouw tot Vrouw magazine (heel wat portretten bijv. van Anne, Juliette, Ank), NPV, Huisartsenpraktijk Groenewoud-Roozemond, Gevangenzorg Nederland, Talect.

Wil je meer zien dan deze 10 foto's? Neem dan twee minuten de tijd voor een uitgebreider overzicht van 2022 (en zo je wilt de bedrijfsfotografie van 2021).

Ik kom graag bij jullie langs om een fijne beeldbank te maken! Foto's die je voor meerdere doelen kunt gebruiken en zo weer een heel tijdje vooruit kunt!`

Scholen, bedrijven, verzorgingshuizen, verenigingen... ik sta jullie graag ten dienst!

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.