Welkom op crea-woensdagen in februari

Hoe fijn is het om even creatief bezig te zijn? En hoe snel raakt de noodzaak hiervan op de achtergrond ... want ja, er zijn altijd belangrijker dingen te doen. In mijn hoofd en agenda werkt dat vaak wel zo.
Al een aantal jaar zet ik op mijn 'focus-lijstje' dat ik meer creatieve dingen wil gaan doen. Steeds komt er veel minder van dan ik zou willen.
En nu vatten we dit beestje maar eens bij de horens: elke woensdag in februari staat mijn atelier op voor wie dat wil. Dan heb ik zelf ook de rust en de tijd om dit te doen en misschien ga ik dit vaker doen dit jaar.

Lekker klodderen met verf (op insta staan zulke gave dingen waar je NUL creatief voor hoeft te zijn maar toch iets heeeeel moois kunt maken!), cyanotype-kunstwerkjes maken (kan iedereen en heb ik in huis!), een macrame-plantenhanger maken, iets leuks/moois kleien - is heel goed voor je heb ik gehoord, gewoon lekker kleuren of iets anders doen.

Elke woensdag in februari 2023 van 9.00-16.00 uur is mijn atelier open. Je bent welkom!

Wel fijn als je even laat weten als je komt, graag per mail: info@jonneke.nl En of je zelf iets mee neemt óf mee doet met wat er die dag op het programma staat. Kan ik er ook rekening mee houden met inkopen doen.

Even lekker die rechterhersenhelft activeren. In ons leven en maatschappij moeten we al genoeg die linkerkant gebruiken ;-)

Superleuk als jij er ook een - of meerdere - dagen bij bent.

Welkom op crea-woensdagen in februari


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.