Cor & Jenneke -Lunteren-

Gisteren is dit leuke stel getrouwd! Kijk mee naar een impressie van deze dag. Die voorbereidingen in de vroeg morgen... ze ademen hoop, verwachting en liefde uit. Heerlijk om dat half uurtje te fotograferen voor de bruidegom komt. Dit vond ik zo lief! Briefjes van de bruidegom in de doosjes van de sieraden voor Jenneke. Zo wil je toch je dag beginnen?Ehm... raad maar eens wat hier gebeurt? Namen en gezichten zullen we niet noemen, hahah! En die ene traan zegt alles over de ontmoeting en hoe blij ze zijn om elkaar op deze mooie dag te zien!Dan is het tijd om wat foto's van samen te maken.

  Pak mijn hand en zing maar mee, draag de liefde over land en zee!Wat heerlijk dat fluitenkruid! Zooooo mooi dat ingevlochten haar... Thuiskomen met een bloemrijk en gehorig welkom! ;-) In een tent stond een prachtige tafel met lekkere brunch klaar... ... en hebben we een heleboel groepsfoto's gemaakt. De hele bubs ... en hier vroeg ik of iedereen iemand anders wilde vasthouden of knuffelen ;-)Wat jij kan, kan ik ook! Voor de ceremonie gaan we naar Hugo de Vries in Lunteren. Een hele fijne locatie, Een plechtig moment: het weggeven van je dochter. 'Ik geef mijn dochter aan jou, zul je heel goed voor haar zorgen?' En nu echt mevrouw en meneer van Deelen! Dat wordt gevierd met taart! Proost! Bij de kerk neem ik afscheid en maak het bedankje. Maar niet voordat ik deze foto speciaal voor Cor heb gemaakt! Cor & Jenneke, ga heerlijk genieten van jullie vakantie en het getrouwde leven!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.