Puur - licht (give-away)

Licht is iets bijzonders. Het is van levensbelang, want zonder licht kunnen we echt niet leven.

Ken je het magazine PUUR! al? De uitgave die onlangs is verschenen heeft als thema 'Licht'. Een prachtig en veelzijdig onderwerp, waar ik ook mijn steentje aan bij mocht dragen.

Als eerste ben ik met Mirjam van der Vegt en Sjoerd Stellingwerf op pad geweest ... wat een onvergetelijke morgen was dat! Mijn hart heeft nog dagenlang gezongen op de woorden tijdens deze ontmoeting. Het hele interview is natuurlijk in het magazine zelf te lezen ;-) Echt de moeite waard, zoveel mooie dingen zijn er gedeeld - en opgeschreven. Fotograferen heeft natuurlijk ook alles met licht te maken. Daarover schreef ik een artikel - met foto's: het licht vangen. Met eenvoudige voorbeelden zodat jij ook met je camera aan de slag kunt. En ook hiervoor geldt dat het hele artikel in het magazine te lezen is. Collega-fotograaf Bertina maakte prachtige foto's van haar studio.

Veel mooie interviews, ideeën, recepten, gedichten en nog veel meer! Omdat ik het een prachtig blad vind en er deze keer zelf aan meegewerkt heb, ga ik een PUUR! magazine t.w.v. € 9,99 weggeven! Waarom zou jij hem willen hebben of wie gun jij deze 'give-away'? Laat je reactie achter.

Winnaar wordt 6 mei op de facebookpagina van Jonneke.nl bekend gemaakt. (like en volg de pagina als je op de hoogte wil blijven)

P.S. in verband met een korte vakantie zal ik niet op alle reactie gelijk reageren.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.