Doe je mee?

Vraagje: maak jij veel foto's met je mobiel? Enne... in deze tijd dat je veel meer met elkaar thuis bent, maak je er dan meer? Zou je betere, toffere foto's willen?

Als je drie keer 'ja' antwoordt, dan heb ik iets leuks voor je! "We take photos as a returnticket to a moment otherwise gone."

Even vrij vertaald: we maken foto's omdat we dat ene moment nooit meer willen vergeten. Omdat we niet willen dat die gewone, bijzondere, leuke, verdrietige minuten anders zomaar zouden verdwijnen. En juist in deze tijd zijn er zoveel momenten thuis die je vast wil houden: alle knuffels, online school, klusjes, zongenieten, buitenspelen, ruzies, uitdagingen... Maak er foto's van! Later zullen we beseffen hoe uitzonderlijk de tijd is waar we nu in leven.

We kunnen helaas niet gezellig in mijn atelier bij elkaar komen door de huidige regels, maar.... wel online! En dan gaan we het ook gezellig maken, leerzaam met echt een h e l e b o e l tips&trucs waar je gelijk mee aan de slag kunt!

Het mooie is... had je altijd al wel willen komen, maar is Nijkerk/Putten te ver weg? Nu kun je gewoon meedoen vanuit je eigen huis! Hoe tof is dat? Vanuit het hele land schuiven al mensen aan.

En ik kreeg al een paar reacties: 'ja, fijn, eindelijk weer iets leuks om naar uit te kijken!' 'Yes, een cadeautje voor mezelf, dat heb ik wel verdiend'.

Kortom: Op beide data is er nog plek. Ik wil de groepen niet te groot hebben, om ook voldoende aandacht voor ieder(s vragen) te hebben. Doe jij ook mee?

Ik maak deze dagen veel foto's, ik heb er meer tijd voor, het maakt me bewust van de 'kleine gewone bijzondere dingen' van het leven. Deze deel ik dan ook volop op mijn insta en instastories.

P.S. ik vind het stiekem ook nog best een beetje spannend dat 'online gebeuren', maar ik hoop echt dat ik jullie en jullie kinderen mooiere beelden kan leren maken. Dat inspireert mij om ook uit m'n comfortzone te komen. Let's do it!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.