Hoera, een nieuwe website!

Hoera, een nieuwe website!

Hoera! Welkom op deze spiksplinternieuwe website van Jonneke.nl. Een nieuwe veelkleurige, veelzijdige jas die heel goed past.
Het is nog een beetje wennen, maar het voelt al goed. Na maanden hard werken, vieren we het online gaan van deze mooie website. We hebben wat te vieren!

Hoera! Mijn bedrijf bestaat dit jaar officieel vijftien jaar. Vijftien jaar: ik durf niet eens te gokken hoeveel foto's ik gemaakt heb. Wat ik wél weet is dat ik voor heel veel mensen bijzondere, gewone, blije en moeilijke momenten op beelden heb mogen vangen die zilver en vaak goud waard zijn. En dat is mijn passie: met aandacht voor het kleine en oog voor de puurheid en rauwheid van het leven wil ik beelden blijven maken.  Ik had plannen in het voorjaar om deze mijlpaal te vieren, het hele c-verhaal ontnam me de zin en mogelijkheden om mijn ideeën uit te voeren. Maar we gaan het inhalen met nog een paar leuke acties, en dan loopt het maar door tot 2021 ;-)

Hoera! Een verlaat verjaardagscadeau, want begin deze maand vierde ik mijn verjaardag. Heb het deze jaar eigenlijk een beetje stilletjes voorbij laten gaan, maar ik ga alsnog cadeautjes uitdelen! Het leven is het waard om te vieren. Lees maar snel verder.

Hoera! Voor al mijn klanten: bruidsparen, bedrijven, gezinnen en families, scholen en verzorgingshuizen. Hoera! Want zonder jullie opdrachten had ik m'n boeltje wel kunnen pakken. Dus hoera voor al die honderden mensen die vertrouwen in mij hebben om mooie beelden te maken die herinneringen extra waardevol maken.

 

Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder!

Hoera, een nieuwe website!

Een nieuwe website maken is een grote sprong nemen. Erg blij ben ik met de kennis van Depositado in Ede die deze site echt helemaal op maat gemaakt heeft. Het is een onwijze klus met bergen denk- en voorbereidingswerk, maar ik ben trots op het resultaat! Een mooi overzichtelijk veelzijdig en kleurrijk geheel.

Op de homepage is veel veranderd: de laatste blog in the picture bovenaan, en verderop komt het blogoverzicht weer terug. Op deze website is meer ruimte gekomen voor andere activiteiten van Jonneke.nl, zoals het geven van workshops, verhuur van het polderatelier en meer. Ook met de highlights 'Foto van de maand' en 'Jonneke's tip' ben ik blij en de ideeen daarvoor liggen al op de plank.

De professionaliteit zit 'm natuurlijk in het overzicht, maar ook in kleine dingen zoals de website op nachtstand kunnen zetten, toegankelijkheid van de blogs, de verbeterde leesbaarheid, grotere foto's, maatwerk voor alle devices van computer tot smartphone, workshop-overzicht met gelijk een boek- en betaalmogelijkheid en nog veel meer.

Hoera, een nieuwe website!

Zoals beloofd ga ik cadeautjes uitdelen in de komende tijd: kleine en grote, voor nu en voor later. In de komende tijd zal er regelmatig iets worden weggegeven, kortingscodes uitgedeeld, winactie voor alle klanten en nog meer. Extra's voor een gezinsreportage of iets tofs voor bruidsparen voor 2021. Hou de site dus in de gaten!
Ik denk dat we met z'n allen wel wat positiviteit kunnen gebruiken, dus let's go ;-)

 

En alhoewel we met veel mensen eraan gewerkt hebben, zal er hier en daar vast nog wel een foutje staan: het wordt gewaardeerd als je me die mailt zodat we het goed kunnen maken. Want het leven, ik en ook mijn website is niet perfect. Toch hoop ik dat door alle 'barsten van deze site en mijn leven' licht mag schijnen, dat er dingen zullen groeien en bloeien.


Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat hoe je de nieuwe website vindt!

Hoera, een nieuwe website!


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter  Wilma

  Geplaatst: 2020-10-16 18:33:24

  Prachtig geworden. Duidelijk en overzichtelijk ??
  Lieve groet: Wilma

  Mereke Waleboer

  Geplaatst: 2020-10-19 21:45:27

  Jonneke!
  Fascinerend, creatief, inspiratierijk dat ben jij!
  Geniet enorm van je verhalen, ga je nu stoppen met je blogs? Of lees ik het verkeerd?

  Mereke
This thread has been closed from taking new comments.