Mijn laatste blog, doei!

Het einde is in zicht. Ik kap ermee. Heb heel wat jaren dienst gedaan, verhalen en foto's gedeeld met heel veel lezers en stopt nu het.  Vijf-en-een-half-jaar en ruim 445 blogs en duizenden views en reacties verder is mijn houdbaarheid verstreken. Ik maak plaats voor een nieuwe generatie. Zoals het in het leven gaat, paste de veelzijdigheid en veelkleurigheid van Jonneke.nl niet meer heel goed in mijn stramien: dus is er gezocht naar een jas die heel goed past.

Maar dan nu het goede nieuws: over niet al te lange tijd kun je kennismaken met mijn opvolger. Om te blijven groeien, is het nodig dat je goede elementen aanwezig zijn. Een spiksplinternieuwe website van Jonneke.nl geeft veel meer mogelijkheden. Ik heb er een glimp van meegekregen, en dat zag er supergoed uit. En het mooie is: bijna alle blogs verhuizen mee naar die nieuwe site. Een soort erfenis die wordt doorgegeven.

Ik mag al wel wat verklappen: als het zover is, zullen er veel hoera's klinken! Met een paar toffe gedenkwaardige feiten, maar ook een paar toffe acties en aanbiedingen!

Wil je dat niet missen? Like én volg Jonneke.nl op fb dan. Op insta zal het geboortekaartje ook vast wel te zien zijn. Ben jij dan één van de eerste die 'hoera' gaat roepen!? En net zoals het met een geboorte gaat, we weten het precieze tijdstip nog niet... maar het kan niet lang meer duren. DANKJEWEL lieve en trouwe lezers, dat jullie me zo vaak hebben opgezocht, en met een lach en traan gelezen hebben. Er is veel geschreven, herschreven, niet online gegaan. Maar dat wat wel online ging, was het delen waard. Dat waardeert mijn eigenares heel erg. Ik weet dat ze een soort van woord&beeld-kunstenaar is en ik weet dat ze het niet kan laten om dat met jullie te blijven delen.

Gegroet, Wordpress-website van Jonneke.nl

P.S. Zwaai je me nog even uit? Doei doei!!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.