Eerst Dit

Opzij, opzij, opzij, want ik ben haast te laat, Ik heb maar een paar minuten tijd. Ik moet rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Je (her)kent het wel, stilzitten? Even rustig aan doen? Tijd nemen voor bezinning? Ehm... schiet er vaak bij in.

'Ik heb maar een paar minuten tijd' - zing het liedje. En laat er nu juist voor die 'paar minuten' iets moois zijn bedacht. Een podcast - 7 minuten - elke werkdag. Voor thuis, of onderweg.

EERST DIT.

Eerst even luisteren naar een bemoedigende of prikkelende overdenking, altijd afgesloten met een vraag. Vanaf het begin luisteren we: zelfs op vakantie - en in het weekend missen we het gewoon.

Als ik het weleens in mijn omgeving vertel, kent lang niet iedereen dit. Hoewel er toch al 25.000 luisteraars zijn. Daarom vertel ik het met veel plezier door:

Je herkent het vast wel. Je bent druk met je werk, gezin, sociale leven, sport en andere maatschappelijke activiteiten. Tijd om in de Bijbel te lezen schiet er snel bij in. Laat staan het nadenken over een goede en relevante toepassing. Daarin krijg je hulp van Eerst Dit, dé bijbelpodcast die je elke werkdag helpt om met God te leven en Jezus te volgen. 

Eerst Dit (van: "zoek eerst het koninkrijk van God") brengt de Bijbel tot klinken in jouw dagelijks leven. Dat doen we zo laagdrempelig mogelijk. Daarom wordt de podcast verstuurd via WhatsApp en is deze ook te beluisteren op Spotify en in podcast-apps op je telefoon. Elke werkdag staat er weer een nieuwe voor je klaar waarin je in zeven minuten geinspireerd wordt door een Bijbeltekst en een overdenking door één van de vijf sprekers. 

In vreugde, verdriet of alledaagse sleur, laat je elke keer weer verrassen hoe God tot je spreekt in Zijn Woord. 

Eerst Dit is een initiatief van de Evangelische Omroep en de missionaire organisatie IZB.

Meer info of aanmelden, klik op de link.

Foto's zijn met toestemming van de EO geplaatst.

 


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.