Familiefoto's: een feest!

 Een cadeautje voor vader- en moederdag en gewoon 'omdat we blij zijn met elkaar en het goed hebben.' Perfecte reden voor een fotoshoot. En ik kan je zeggen: het was een feestje om deze familie te fotograferen! Kijk je mee? Twee neefjes... je mag zelf de titel voor deze foto bedenken ;-) De meeste mensen die bij mij komen, weten dat als het 'even kan' ik graag een silhouet maak. Soms zelfs twee ;-) Deze foto heb je misschien al op mijn instagram voorbij zien komen en iemand reageerde: 'geweldige foto! Wat een superherinnering voor dit gezin!' En dat denk ik ook! Bij deze foto vóel je toch de lol en liefde?   De vier boys deden het zo goed!De gezins-en familieshoots lopen dit jaar zo goed, dat ik in september nog een enkele plekken vrij heb en dan weer volop ruimte in oktober. Wat natuurlijk ook tof kan zijn, want de luchten zijn vaak prachtig dan en .. de polder is elk jaargetijde mooi. Of wat te denken van een picknick in het bos met warme chocolademelk? Zwierige gekleurde sjaals als het iets frisser is? Met je laarzen door de plassen stampen? Dus wil je ook zulke heerlijke foto's van jou, jullie samen, je gezin of familie? Boek het NU - voor mijn agenda weer helemaal vol is!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.