Gerard en Rebekka - Barneveld

Yes, de eerste bruiloft van 2020 was een leuke dag. Gerard en Rebekka lieten zich door niets tegenhouden en gaven elkaar afgelopen vrijdag het ja-woord!

Het aankleden, de opwinding van de dag is voelbaar, het in de ogen kijken van pap en mam. ('s morgens had ze elk een persoonlijke brief voorgelezen, hoe mooi is dat!?) De dag kan nu echt beginnen!  Nadat we foto's gemaakt hebben in een boslaantje, rijden we naar Berg en Dal in Apeldoorn. Waar de vele doorkijkjes, watervalletjes, vijver en natuurlijk de bloemen een mooi decor vormen voor een fotoshoot.

Kom mee lieverd, we gaan trouwen vandaag.  Bij thuiskomst staat er een heuse bruidstaart klaar die aangesneden wordt. En terwijl wij naar het gemeentehuis gaan, kijken de gasten met een stuk bruidstaart en koffie/thee mee via een live-verbinding! De ouders klapten gewoon voor alle daggasten bij elkaar! Een tijdsbeeld: handen ontsmetten. En dit is natuurlijk ook uniek, vreemd en alles tegelijk.  De gasten hebben meegekeken en geluisterd. Met tekenen mogen de ouders wél naast elkaar zitten. We hebben er maar grapjes om gemaakt, maar volgens mij kan niemand deze gang van zaken en regels echt uitleggen ;-) Maar niets of niemand kon dit blije paar tegenhouden: just married!! Even bij oma langs. ''Ook weer zo'n tijdsbeeld' dacht ik bij het maken van deze foto. Een lach en een traan, kijk maar ;-)   Voor onze kippenboer Gerard speciaal een paar foto's tussen zijn dieren. Het blijft bijzonder dat wij mensen tussen al die andere 'kippetjes' iemand vinden, aankijken, liefhebben, beminnen... een leven lang.     's Avonds een verrassing voor het bruidspaar...   (en daarvoor was ik even teruggereden) Niet op gerekend, maar zittend achter een kleedje toch al die andere 'daggasten' even kunnen zien en zij jou als bruidspaar natuurlijk! Gelukkig hadden ze bedankjes om mee te geven voor dit feestelijke bezoek en cadeaus. ... Zit veel lekkerder toch? Deze foto heeft ook al op mijn facebook gestaan. Daarbij schreef dat het zo'n gepriegel was geweest om de ringen zo op het ei te leggen dat ze er niet af vielen. Maar als kippen en eieren je passie, je leven is, dan is dit natuurlijk wel toepasselijk! Gerard en Rebekka, dankjewel dat ik erbij mocht zijn om jullie liefde vast te leggen. Om al die kleine en grote momenten mee te beleven. Het ga jullie goed, ook in jullie prachtige nieuwe huis!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.