Gezinsfeestje!

Gezinsfeestje!

Ruim 12,5 jaar geleden fotografeerde ik hun trouwdag, nu als prachtig kleurrijk gezin met drie kinderen. Op een fijne plek in de natuur hebben we foto's gemaakt, maar daar ga ik eerst iets over zeggen. Vooral de oudste had er totaal geen zin in: 'foto's maken is stom.' In de auto terug zei hij: 'ik vond het echt superleuk'. Ze zijn de schoolfotograaf gewend en die vinden ze chagrijnig. Wat ze wel leuk vonden met deze fotoshoot? Spelletjes doen, met elkaar mooie plekjes zoeken, in bomen klimmen en natuurlijk... de choco-medaille aan het eind ;-)

Zo'n fotoshoot is een soort spel: van aandacht vasthouden en weer even lekker rennen, van regie nemen (nu even snel want de zon schijnt nú) tot de kinderen zelf ideeen laten bedenken. En daarom hou ik hier zo van: het is zoveel minder statisch en karakters van de kids komen nog meer tot z'n recht.

Waar ik momenteel voorlopig een stop heb op familiereportages (dus met meer gezinnen), word ik juist mega-enthousiast van dit soort beelden. Kijk je mee naar de mooie dynamiek van dit kleurrijke gezin?

Gezinsfeestje!
Gezinsfeestje!

Echte vaders stoeien met hun kids, toch?

Echte vaders stoeien met hun kids, toch?
Gezinsfeestje!
Gezinsfeestje!
Gezinsfeestje!

Wat een heerlijke kleruen, vind je niet? En de natuur doet gewoon uitbundig in het kleurthema mee ;-)

Wat een heerlijke kleruen, vind je niet? En de natuur doet gewoon uitbundig in het kleurthema mee ;-)
Gezinsfeestje!
Gezinsfeestje!

Als je papa mag nadoen...

Als je papa mag nadoen...
Gezinsfeestje!
Gezinsfeestje!

Als je nu mocht kiezen waar deze boom vol mee hangt.. wat kies je dan? Lollies, knuffels, ... en zo nog veel meer opties ;-)

Als je nu mocht kiezen waar deze boom vol mee hangt.. wat kies je dan? Lollies, knuffels, ... en zo nog veel meer opties ;-)

Deze foto probeer ik ook bijna altijd te maken: elk kind apart met pap en mam. Ik had deze graag zelf willen hebben, - en heb 'm niet. Vandaar ;-)

Deze foto probeer ik ook bijna altijd te maken: elk kind apart met pap en mam. Ik had deze graag zelf willen hebben, - en heb 'm niet. Vandaar ;-)
Gezinsfeestje!

En... even eerlijk: van zulke foto's word je toch blij?

Na de zomervakantie nog een paar vrije plekken voor dit soort shoots. Schroom niet om contact op te nemen en snel alvast een datum te prikken!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter  Marielle

  Geplaatst: 2024-06-17 22:22:57

  Hoi Jonneke,
  Wat een mooie foto's!
  Ik zoek voor de bruiloft precies zo'n jurkje die die vrouw aan heeft op de foto ?mag ik misschien weten wie zij is zodat ik het aan haar kan vragen?

  Mvg,
  Marielle

  Hadassah

  Geplaatst: 2024-06-19 16:59:33

  Mooie foto's!

  @Marielle, volgens mij is deze jurk van Essentiel Antwerp.
This thread has been closed from taking new comments.