Give-away: PUUR Magazine

Het is herfstvakantie bij ons, en al hebben wij geen kinderen, toch heb ik tijd ingelast om 'samen door te brengen'.

Samen met mijn man, maar ook samen met anderen. Samen. Dat is een boeiend thema, want samen kan op veel manieren. Samen kan mooi, maar ook heel lastig zijn.

Treffend vond ik het gedichtje van Rikkert, onlangs in de Visie.

In het nieuwe magazine PUUR wordt dit thema op veel manieren belicht: interessant. Ik heb mijn bijdrage mogen leveren met tekst en beeld en dat is natuurlijk heel tof. Ik ben heel blij met deze samenwerking.

Dit keer zit PUUR samen met Eva in een pakket: en ik ga DRIE sets weggeven! (t.w.v € 9,99) Laat in een reactie achter waarom jij graag zo'n pakket wil of wie jij leesplezier gunt. Zaterdag 26 oktober om 18.00 uur worden de winnaars via mijn FBpagina Jonneke.nl bekend gemaakt. Volg je deze pagina nog niet? Dan snel doen... dan weet je tenminste of je gewonnen hebt. Het artikel over 'samen door het leven reizen' komt binnenkort ook op mijn blog.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.