Ice road men

  • 01 februari 2022 · Geen reacties · 
Ice road men

Nog 17 dagen en dan is het zover! Deze twee mannen, Sjoerd Oskam en Edco Wallet vormen samen het team ICEROADMEN en nemen deel aan de Baltic Sea Circle Rally Winter 2022 (oorspronkelijk 2021 – verzet vanwege Covid19). Met dit barre avontuur willen we geld inzamelen voor 2 goede doelen onder ons motto Raise 4 Freedom.

8500 km, 1000 liter diesel, door 11 landen in 16 dagen, zonder GPS, Navigatie-systeem, zonder snelwegen, met een auto van 25 jaar oud. Bij temperaturen tussen -10 en -30 en veel, heel veel sneeuw…. Van Hamburg via Zweden, Noorwegen naar de Noordkaap en via Lapland, Finland, Rusland en de Baltische staten weer terug.

De auto, de reis, het verblijf en eten en drinken betalen we zelf. Al het geld wat donateurs inbrengen gaat direct naar Movember en International Justice Mission! Wil je deze reis meebeleven als donateur of sponsor?

Ice road men

Het is bijna zover. Het was steeds nog spannend of het allemaal door zou gaan, maar met een kleine wijziging in de route lijkt het licht nu op groen te staan! Over twee weken gaan ze op pad, deze mannen met de oude grijze Land Rover. Naar de Noordkaap zonder navigatie en GPS.

Het zal een fantastisch mooie route zijn, dat weet ik wel zeker. Maar jongens, die kou! Min tien, twintig en misschien nog wel kouder! En vastzitten in de sneeuw, en hele einden op ijs rijden.

De stapels kaarten liggen klaar, de speciale banden zijn van de week binnengekomen, de standkachel is ingebouwd, thermokleding besteld. Waarom ze dit doen? Lees dan even verder.

Ice road men

Het doel is 'Raise 4 Freedom' en met het sponsorgeld wat opgehaald wordt, worden twee goede doelen gesteund: het grootste deel gaat naar International Justice Mission ('s Werelds grootste organisatie in de strijd tegen slavernij) en Movember.

Je kan deze mannen heel eenvoudig helpen ons doel te bereiken door te doneren! Daarmee help je de direct de (mentale en fysieke) gezondheid van mannen te verbeteren en lever je een wezenlijke bijdrage aan het redden van mensen uit slaverij en uitbuiting. Klik op de knop Doneer of ga naar onze donatiepagina. Meer over de goede doelen kun je hier vinden.

Kun je je vinden in de goede doelen en wil je deze twee stoere bikkels bemoedigen? Leuk/fijn/gaaf als je een gift wil overmaken!

Ice road men

Je kunt hen onderweg ook volgen, als je het leuk vindt. Je kunt hen aanmoedigen, digitaal een warme knuffel sturen, en wellicht tips geven als het fout gaat, hahaha!

Via hun website: https://iceroadmen.nl/
En een insta-account:@iceroadmen

Ice road men


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.