Jaron - newborn lifestyle -

Het geluk van 'nummer negen'. Jaron is geboren en dat wordt elke dag gevierd! Wat een prachtig ventje, wat een hoop liefde. De trotse ouders wilden juist dat ik de 'gewone dingen' vastleg, want juist die blijken van grote waarde. Jaron is inmiddels ruim twee maanden oud, het loopt allemaal lekker; hoogtijd voor een fotoshoot.

Is dit niet prachtig, dat verwachtingsvolle, blije gezichtje als 'ie naar z'n mama kijkt? Nee, op zo'n kleed liggen - ook al is dat door mama zelf gemaakt - vind meneertje niet leuk.   '... ik ben stil geworden, Ik heb mijn ziel tot rust gebracht Als een kind op de arm van zijn moeder als een kind is mijn ziel in mij.' (psalm 131) Daar moet ik toch altijd even aan denken ... de beste plek voor een kind is bij zijn moeder...   Stapels en stapels kaarten kwamen er binnen. Post is zo leuk!Vera heeft heerlijke koek gebakken, want feest blijft het met zo'n mooi mannetje in huis! (P.S. Dit is een van mijn favoriete foto's van deze serie: de blijdschap, de trots, het feest... het zegt alles!) Een grote bundel geluk!   Tijd om even een ommetje te maken...   'Ik wens dat Jaron een stralend licht mag zijn!' Een feest om het geluk van nummer negen vast te leggen! Geniet onwijs van jullie mooie mannetje! Dankjewel dat ik beelden mocht maken van deze bijzondere tijd in jullie leven.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.