John & Annelieke -Apeldoorn-

Wat een heerlijke dag! De liefde vastleggen blijft een feestje. Gisteren trouwden John met Annelieke ... en Dave. Want Dave ging ook trouwen met John, dus ja ;-)  Die ochtendrituelen... ik hou ervan.... helemaal als ik deze keuken binnenstap en het.... STIL is! Hahaha, kun je het geloven? 11 vrouwen en 1 man en het is stil? Vorig jaar was ik hier ook, toen Ilse met Milan trouwden. Het voelt vertrouwt want ik ken dit gezin al heel wat jaren. De jurkjes voor de bruidsmeisjes. Daar komen de mannen met stoer vervoer! De verliefde blik naar John en de hand op Dave .. dat is liefde. We maken foto's bij de Kroondomeinen van het Loo en daar is het prachtig, met mooie natuur en bos (wat J&A graag wilden) maar ook het theehuis en nog meer moois. Dave heeft andere dingen - beestjes- aan z'n hoofd. Veeeeel interessanter toch?   Bij thuiskomst staan de daggasten te popelen om het mooie stel te ontmoeten.   Groepsfoto's maken we in het park.   Dappere Annelieke, ... DOET ze gewoon he? Jazeker! klonk het. Heel graag wil ik je man, je vrouw zijn.  Een echte HAND-tekening. Petje af voor John die de vrachtwagen in de meest krappe bochten en draaien kan rijden! Dit glimhoofd van John... ik vond het zo prachtig. De hele dag door zag je de trots, de blijdschap en liefde.  Ik collecteer wel even ;-)     Het bedankje (in de stijl van de trouwkaart)Annelieke en John en Dave... ik ben ontzettend blij voor jullie. Al die passende puzzelstukjes ;-) Het ga jullie goed, in alle opzichten. Dankjewel dat ik jullie liefde op deze dag mocht fotograferen. P.S. laat je een berichtje achter voor het bruidspaar? Vinden ze vast leuk!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.