Kijkje in trouwalbums

Ben jij nieuwsgierig hoe een album er van binnen uit ziet? Kijk dan snel verder.

Een album maken is voor mij een kroon op mijn werk. De mooiste foto's uitzoeken om het complete verhaal in beeld te vertellen. Bruidsparen kiezen meestal een album van 30x30, maar ook regelmatig groter zoals een 3535 of 40x40 cm. De foto's die je nu ziet, moet je dus over een linker en rechterpagina denken. Oh, kijk dan hoe heerlijk die blauwe lucht, het graan... wat krijg ik dan weer zin in om alle bruiloften van 2020 te fotograferen! Deze bofferds trouwden in de tweede week van april en kijk toch eens wat een bloemenpracht!   Elk jaargetijde heeft z'n karakteristieken. Maar voorjaar en zomer blijven bij mij favoriet, alleen al door de bloemen- en kleurenpracht. Gelukkig willen de meeste bruidsparen ook een aantal zwart-wit-foto's in het album. Hou ik van! Als de ceremonie gaat beginnen.... HET just-married-moment. Stralend, kersvers echtpaar. Soms wordt dit moment om tijd- of praktische redenen geskipt: niet doen! Het is echt een vier-moment! Familie-foto's is altijd een soort dingetje: niet iedereen vindt het leuk om op de foto te gaan, zeker niet zo'n afgewerkt lijstje. Echt toch raad ik aan: wel doen. Kort en bondig, zodat het leuk blijft voor alle partijen. Want dit is een mooi moment waarop je alle lieve mensen goed op de foto krijgt. (oke, je kunt natuurlijk ook een gewone family-shoot boeken, mag je in je gewone kleren ;-)) Deze foto's worden met de jaren alleen maar meer waard. En hee, als extraatje probeer ik in elk geval van alle opa's en oma's snel een portret te maken. Je weet nooit hoelang je hen nog bij je hebt, toch? Wat een cutie was dit. Met z'n tweeën opgevouwen de rode doperwt door Rotterdam en omgeving crossen. Als het mag en kan, ben ik graag bij jullie kerkdienst. Omdat ik zelf kerken bezoek, weet ik wat wel en niet kan. Wanneer ik moet blijven zitten en hoe ik me gedragen moet. Je zult dan ook weinig last hebben van mij, en toch beelden krijgen van een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag. Knuffels, felicitaties, cadeautjes Naast de standaard, rustige opmaak is er ook de keuze voor een meer creatievere vorm. De opmaak zelf is even rustig, alleen komen er om de foto's bijv. een klein randje, werk ik met 'lagen over elkaar heen' of foto's die als achtergrond doorlopen. Of een mooie spreuk of tekst. En de omslag van jullie album? Die mag je helemaal zelf uitkiezen: van linnen tot kant, van leer tot hout. Met en zonder opdruk met tekst en/of designprint. Wel of geen foto op de voorkant. Meer dan genoeg mogelijkheden!

Spreken deze foto's jou aan en gaan jullie trouwen? Na de zomervakantie is er nog ruimte in mijn agenda en ik maak graag een mooi beeldverslag van een van de mooiste dagen in jullie leven. Ik blijf weigeren om het de mooiste dag te noemen, want dan zou het mooiste na je trouwdag voorbij zijn? Nee hoor, daarna zijn er hopelijk nog veel meer hoogtijdagen en dus mooiste dagen ;-)

Kom vrijblijvend kennismaken en albums bekijken. We bespreken alle wensen en ideeën en wie weet kunnen we er voor elkaar zijn. Welkom!

P.S. Gezins- en family-shoots zijn het hele jaar door nog te boeken, al raken de zomermaanden al wel meer en meer vol.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.