Laat mij jouw stem zijn...

Als ik denk aan onrecht, dan denk ik aan jou dan denk ik aan de leegte in je ogen

Als ik denk aan onrecht, hoe oneerlijk het is dat jij arm bent door waar jij bent geboren

Dan vraag ik me af ..

Wie kijk er naar jou om en wie komt er op voor jou Wie vertelt de wereld dat het zo niet langer gaat Wie ziet jou nu nog staan, wie staat er op voor jou Wie is jouw stem zodat de wereld wordt geraakt?

Als ik denk aan onrecht, dan denk ik aan jou Dan zie ik jou hard werken

Als ik denk aan onrecht, dan denk ik hoe onwerkelijk het is dat het lijkt alsof het niemand iets kan schelen dan vraag ik me af...

Wie kijk er naar jou om en wie komt er op voor jou Wie vertelt de wereld dat het zo niet langer gaat Wie ziet jou nu nog staan, wie staat er op voor jou Wie is jouw stem zodat de wereld wordt geraakt?

Laat mij jouw stem zijn, laat mij vertellen dat jouw leven waarde heeft Laat mij jouw stem zijn, laat mij roepen totdat iedereen het weet.

Het is tijd dat wij gaan staan

Het is tijd dat wij gaan kiezen

Het is tijd dat wij zelf de verandering gaan zijn.

Tekst: Reni en Elisa Krijgsman Je kunt het lied hier luisteren. (neem daar gerust even een paar minuten de tijd voor! Het is zo mooi en raakt...)

Ik was nog maar net terug uit Burundi (oktober 2017) toen ik dit lied op Grootnieuwsradio hoorde. Het raakte me. Want wie is de stem van de mensen die zelf niet kunnen spreken? Ik! Jij!?

Lieve mensen, doe in het klein wat je kunt. Sponsor een kind van Woord&Daad of Compassion. Sluit je aan bij IJM of wat voor mooie organisatie. En als je een bedrijf hebt: we zijn nog op zoek naar een paar enthousiaste ondernemers voor ons toffe team. Kom erbij, zou ik zeggen. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit, maar deel je rijkdom, je talenten en je tijd met mensen die het nodig hebben. Op welke manier dan ook!!

Nee, we kunnen de wereld niet veranderen. Maar wel de wereld voor 1 kind of een groep mensen.

Wees zelf de verandering, in het klein of in het groot. En kijk niet toe... Sta op. Kies. Verander.

Op welke manier ben JIJ een STEM?Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.