Marsmallow & chocolademelk family-shoot

In het bos, vuurtje, chocolademelk met slagroom, gebakjes, marsmallows en gewoon een hoop liefde en lol.

Ik ben niet zo'n fan van de winter en daarom vond ik het een verrassing om een mail te krijgen in deze trant: "we zijn begin februari dertig jaar getrouwd en willen graag met ons hele gezin op de foto. We hebben nagedacht over locaties: Utrecht bij de Dom of een andere optie is om foto’s te maken rond een vuurkorf. Lekker buiten en winters met jassen aan en mutsen op."

Nou, dat zag ik als liefhebber van out-door natuurlijk weer helemaal zitten!

Gelukkig is er een plek van een boer waar een fikkie gestookt mag worden. Maar ik neem eerst het bruidspaar even apart. De trouwdag, deze dag en de tijd daartussen vieren.

In dertig jaar gebeurt er veel.  Leuke, mooie, verdrietige, zorgelijke, toffe en bijzondere momenten. En het is goed om daar -juist ook tijdens zo'n shoot- even bij stil te staan. Deze mensen zijn maatjes. Zo mooi om te zien. Voordeel is ook dat de kids intussen alles klaargezet hebben en al heerlijk marsmallows aan het snoepen zijn.Het iss een heerlijke zaterdagmorgen waar zelfs -heel flauwtjes- de zon nog even doorbrak. Zo'n stilte-voor-de-storm-Dennis-moment. Dikke mutsen en winterjassen konden meestal gewoon uit! Fijn om in alle rust van iedereen een paar mooie portretten te maken.Dan komt mams met gebak... wat een prachtige snoeperijtjes! Jep, en deze foto komt vergroot in huis te hangen ;-) Onze grijze landrover past prima bij het decor, toch?  Ik zeg: wat een fijn begin van 2020 qua fotografie! Heb je ook een leuk idee voor een fotoshoot?  Picknicken op het strand. Een rit met de paardenkar. Of gewoon met z'n allen hooi gooien in een weiland? Count me in: ik leg graag deze mooie familiemomenten vast mensen! Wacht er niet mee totdat je denkt: hadden we nu maar... vóór de ziekte, of toen alles nog goed was foto's gemaakt.

Herinneringen voor later... maak je NU.

Dus boek die shoot. Voor de zomervakantie nog een enkele plek vrij, na de zomervakantie op dit moment nog voldoende ruimte. De prijslijst is aangepast met toffe producten en speciale (album)pakketten, alleen geldig in 2020!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.