Mijn jaar van uitersten: 2016

Ik kijk terug naar wat was. En de toekomst in verwachtingsvol. Omhoog naar de Vader. Naar beneden en beseffen wie ik ben.

Wat een jaar ligt er achter ons. 2016 ga ik nooit vergeten.

Er zijn hele verhalen te houden over mijn gestelde en gehaalde doelen, mijn durf- en leermomenten. Mijn schittermomenten wellicht. Dit jaar hou ik het bij mijn tien hoogte- en dieptepunten.

1. Door 'the Ottertrail' te lopen ging een van mijn grootste dromen in vervulling. WAUW, mijn mooiste hike ever!2016-01-10_14-10-342. We verkochten ons huis in Apeldoorn en konden een nieuw huis kopen op een -voor ons- droomplek: midden in de Arkemheense polder vlakbij Nijkerk. 2016-03-22_00023. Niet dat dat het allerbelangrijkste is, maar ik was wel genomineerd voor de BFFA en won ook een aantal Wedisson-awards. 2015-09-09_19-21-13-2 bffa4. Helaas overleed mijn vader heel plotseling - een grote schok en opnieuw rouw in ons gezin. 2016-06-12_00025. Precies twintig dagen later was er weer diep verdriet: mijn lieve gekke onwijs toffe tante overleed aan kanker. Ze was een bijzonder mens. 2016-07-05_00296. We vierden in deze zelfde tijd een mooi jubileum: 15 jaar getrouwd! En wat kun je daar ondanks - ik denk zelf dankzij - de sterfgevallen van genieten dat je elkaar nog (lief) hebt! 2016-07-13_00127. In de zomer kon ik opnieuw mijn hart ophalen en tot rust komen in het geliefde Afrika: Botswana dit keer met veel niks, wildlife en opnieuw kon ik één wens van mijn lijstje strepen: vliegen boven de Okavango. 2016-09-20_00498. Mijn jongste broer trouwde met zijn prachtige meisje net na de zomervakantie en wat was dit een prachtige relaxte dag. (in die sfeer wil ik nog wel 100 bruiloften vastleggen) 2016-08-30_00509. Ik mocht mijn veertigste verjaardag vieren en dat hebben we met 40 prachtige mensen gevierd. today10. Verhuizen en opnieuw beginnen! In deze laatste maand van dit jaar zijn we verhuisd en sindsdien loop ik met een dikke vette smile op mijn gezicht, loop letterlijk huppelend door de koude mistige winderige polder en heb weer zin in de toekomst! (want de laatste maanden waren ondanks de hoogtepunten ook zwaar: van verdriet, moe zijn, erfenissen regelen, echt beetje depri soms) arlersteegEen bizar lijstje als ik het zelf zo onder elkaar zie staan. Uitersten ten top.

Ik kan niet anders zeggen dat God er was. Toen ik heel boos was. Verdrietig. Wantrouwend. Ongelovig. Maar ook in mijn hoopvolle, blije, dankbare, genietende momenten!

Natuurlijk kijk je met zoiets ook gelijk een beetje vooruit. Maar daarover in het nieuwe jaar een blog... want er zijn zóveel plannen, ideeën, verwachtingen...

Ik wil jullie - bloglezers, bruidsparen, alle mensen die voor m'n camera stonden dit jaar, zakelijke klanten- bedanken. Voor jullie vertrouwen, liefde, samenwerking! Wens jullie een mooie jaarwisseling.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.