Piet en Corina

Piet en Corina

In het afgelopen jaar hebben eigenlijk alle bruidsparen gestoeid met hun plannen voor de trouwdag: verzetten, annuleren, omdenken, creatieve oplossingen bedenken en ook Piet en Corina hebben hierin mega hun best gedaan. Toffe horeca-locatie maar die kan met 1,5 meter hun geen dienst bewijzen? Dan doen we een grote tent in een weiland. Mag je niet met meer dan 30 mensen op een erf, dan vieren we het klein of doen we het in delen. Maar als je zeven (!) keer je dag en planning en locatie en datum om hebt moeten gooien, dan kun je je voorstellen dat ik zeg: dit bruidspaar verdient een staande ovatie voor hun flexibiliteit.

En ook al was zo ongeveer 'alles anders dan gedacht', één ding bleef hetzelfde: de liefde & humor & hoop van dit bruidspaar is gevierd! Kijk je mee?

Piet en Corina

Nog even een chillmomentje met koffie en peukie voor de jurk aangaat. En dan staat de foto- en videograaf erbij, weg rustig moment ;-)
Dan gaat de jurk aan en breekt het grote moment aan van de ontmoeting!

Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina

Het is herfst en daarom gaan we voor deel 1 naar een bosrijk gebied. Hier komt tot uiting hoe blij Piet en Corina zijn dat ze elkaar gevonden hebben, waarderen, het leven dolgraag samen verder willen leven! De humor, het enthousiasme, ik heb ervan genoten.

Piet en Corina
Piet en Corina

Om 10.00 uur zijn we bij het gemeentehuis van Bilthoven. En ja, dan moeten de mondkapjes tevoorschijn komen. Even oefenen of we ook kunnen kussen met die dingen.
De korte huwelijksvoltrekking is het enige wat doorgaat, zoals het gepland is. (de rest van de dag zou namelijk de 30e plaatsvinden) Kort, alleen met de getuigen en nee, foto&videograaf waren niet welkom. Ik heb mijn camera aan de vader van de bruid gegeven met instellingen waarop het 'niet echt fout kon gaan'. En yes, fijn dat we toch wat foto's hebben.

Piet en Corina
Piet en Corina

Dan gaan we met elkaar naar de binnenstad van Utrecht en maken o.a. foto's bij de Domtuinen. Ik hou zo van dat licht…

Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina

Een paar foto's waar de sfeer van de stad op staat… ik vind het dan jammer dat we daar geen twee uur hebben he? Om rond te struinen, leuke hoekjes op te zoeken enzovoorts. Misschien moet ik dat een keer in een loveshoot doen ;-)

Als er dan koude handen en rillingen zijn, biedt koffie en chocolademelk warmte! Coffee-to-go.

Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina
Met een flink afgeslankte hoeveelheid gasten, beginnen we de dag, drinken we koffie en snoepen we van de 'sweet-table'. En stiekem gewoon een zakje vol in je jas stoppen voor de kerk ;-)

En pa showt nog even zijn trouwschoenen, en die trouwdag is al lang geleden. Bijzonder dat ze het nog doen!
Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina

Wat een sfeervolle kapel/kerk is dit. Klein, intiem, geschiedenis adement.
Met minder mensen en wellicht heel anders dan van te voren gedacht en gehoopt.. en toch, Gods liefde en Gods zegen gaat dwars door alle obstakels heen. Het raakt mij bijvoorbeeld elke keer opnieuw dat we niet allemaal mogen zingen: dat is voor mij essentieel om God te eren. Toch kun je in je hart meezingen of zachtjes neurien ;-)

Stel op den HEER in alles uw betrouwen;
Betracht uw plicht; bewoon het aardrijk; leer
Uw welvaart op Gods trouw volstandig bouwen;
Verlustig u met blijdschap in den HEER;
Dan zal Hij u in liefd' en gunst aanschouwen,
U schenken, wat uw hart van Hem begeer'.

Tjakka. Stel in alles je vertrouwen op Hem en leer je dat het goed gaat met je (welvaart) op de trouw van God te bouwen, als je dat kent, weet én omarmt ben je 'wel-ge-luk-zalig'. 

Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina

Hoe leuk is het dat na de dienst je collega's er even zijn, buiten een bakkie drinken en je bewonderen. Afgelopen weken hebben ze Corina vaak mentaal gesteund in 'we moeten het weeeer omgooien' en ik kan me voorstellen dat je als collega's er dan toch heel even bij wil zijn!

Piet en Corina
Piet en Corina
Piet en Corina

Als het even kan, neem ik de tijd om een paar foto's van de ringen te maken. Piet was supertrots op de Bentley dus ik dacht: ik zal eens kijken of ik iets met dat logo kan doen. Dat logo komt tevoorschijn als de auto 'open' is: dus ik leg ringen en boeket neer en terwijl ik bezig ben, maakt het logo aanstalten om weer te verdwijnen. Een snelle gris en ik heb de twee ringen gered van de ondergang in de Bentley …. oepserdefloepsie!
Dat ik ze daarna even in de bladeren, beukenootjes enz. leg, geef me in elk geval een stuk meer ontspannenheid, haha!

Piet en Corina
Piet en Corina

Beste Piet en Corina, jullie zijn toppers. Echt. Wat hebben jullie je goed door alle gekkigheden vooraf en op de dag geslagen. En nu heerlijk fijn verder het leven leven. Samen. In regen en zonneschijn, wat er ook komt: je bent nu samen en dat is supermooi! Hou dat vast. Het ga jullie goed.
Mocht je een berichtje achter willen laten voor dit bruidspaar, 'feel free' dat zullen ze alleen maar leuk vinden.

Piet en Corina


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter  jannes

  Geplaatst: 2020-10-28 19:36:01

  Top gedaan meiden ??

  Corina van der Wal

  Geplaatst: 2020-10-29 13:46:59

  Zo gaaf, dankjewel!!!

  Pieta Van der Vorm

  Geplaatst: 2020-10-30 00:36:27

  Prachtige foto's!! ?
This thread has been closed from taking new comments.