Pieter en Annemarie -Delft-

Wat een feest! Wat een heerlijke relaxte creatieve dag was de trouwdag van Pieter en Annemarie in Delft!     

  De kleuren knalden. De liefde spatte. De creativiteit inspireerde. Want kijk dit dan, sokken met hun tekeningen van de trouwkaart. En nog een verrassing: hun trouwauto in het mini. Als je met je vader in een regenpijp hangt, dan mag je zelf het onderschrift bedenken ;-) Daarna even bij het studentenhuis gedag zeggen. En van je vrienden moet je het hebben ;-) De voorouders van Pieter hebben hier een aardappelen-handel gehad. Mooi dat dit zo goed bewaard is gebleven. 

Wacht niet om te vieren Wacht niet om te vechten Voor alles wat je waard is Voor je 't weet is het voorbij Wacht niet om te lachen Wacht niet om te zeggen Aan diegenen die je lief zijn Blijf jij hier bij mij

Wacht niet om te dansen Wacht niet om te vallen Wacht niet tot secondes Overgaan in een minuut Want alles Ja, alles Is nu

Diggy Dex

In hun eigen huis hebben de ceremoniemeesters een SUPERleuke en lekkere lunch gemaakt. Echt wat was dit smullen! Gelukkig mogen in het gemeentehuis 19 mensen aanwezig zijn en kunnen beide gezinnen erbij zijn.

De ambtenaar had een leuke ijsbreker voor het bruidspaar en gezelschap: ze moesten verschillende dingen uitbeelden en dat levert hilarische beelden op.

Ook voor het handen schudden was een ludieke oplossing bedacht: met een vliegenmepper-handje. Ook voor de gasten stonden de handjes klaar, en een tafel ertussen... Je weet wel, die 1,5 m. Maar de vader van de bruidegom had daar geen boodschap aan: niets houdt hem tegen om zijn zoon met veel liefde te feliciteren. In de zijvleugel van de Oude Kerk van Delft staat de bruidstaart klaar en de bruidegom wil er gelijk weer een spelletje van maken ;-) Een overheerlijke gezonde taart want gemaakt met suikerbloesemsuiker en zonder gluten. Tof toch?  Alle gasten zijn er toch een beetje bij. Drie lange slingers met foto's van lieve vrienden en familie. Dan start de inzegening in deze zelfde kerk. Zoveel aandacht voor details. Een doosje met verse frambozen, een zakdoekje... Vanuit verschillende hoeken werd er live opgenomen en uitgezonden en zo hebben wie het maar wil meegekeken en waren ze er toch bij. Knielen voor God en voor elkaar en zo de zegen meekrijgen. Collectezak geen optie nu? Geen probleem, ook daar is een oplossing voor! Er is getoast, gevierd, gespeecht. Als je een gummy-ei als cadeautje krijgt ;-) Feestelijk wordt het bruidspaar uitgezwaaid... Dan gaan ze nog even langs oma en wordt om 20.00 uur een heerlijk diner bij hen thuis bezorgd door een goed restaurant. En dit toffe busje? Die heeft Pieter gewoon voor een paar dagen gehuurd zodat ze de afgelopen dagen heerlijk hebben getoerd en gepicknickt!

Hopelijk inspireert deze bruiloft jou. Feest, extra feest misschien wel. Omdat het extra bijzonder is om juist nu zulke momenten met elkaar te delen. Met zoveel leuke verrassingen, details met liefde gemaakt, en persoonlijke aandacht.

En wachten? Waarop, tot het virus weg is? Tot je geen afstand meer hoeft te houden? Tot er een vaccin is? Wie zegt dat er niets anders kan gebeuren in die tussentijd? Ik blijf dit lied echt goud vinden.... Wacht niet om te vieren Wacht niet om te vechten Wacht niet om te lachen Wacht niet om te zeggen Aan diegenen die je lief zijn Blijf jij hier bij mij? Pieter en Annemarie, DIKKE complimenten voor jullie creativiteit en houding op deze dag.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.