Portretten in de polder

Puur, zoals je bent, uniek, ontspannen, waardevol. Een verzameling portretten van de afgelopen maanden. Van mooie mensen alleen, tot samen en gezinnen. De Arkemheensepolder met het hoge gras, de weilanden (met hoog gras), bloemen, hekken en de dijk en waterkant met steiger... Genoeg moois om veel soorten foto's te maken. In deze blog een serie foto's die 'hier' gemaakt zijn. Wil je i.p.v. scrollen paar minuten gewoon kijken? Klik dan hier voor een selectie van deel 1 van 2020 wat betreft portretten: alleen, samen of gezinnen. In en bij de vogeluitkijkpost heb ik ook al mooie beelden kunnen maken.   Portretten, mooie details, alles ademt rust, vrijheid en puurheid. En dat maakt me blij! Als ik dit soort werk kan maken, wordt de wereld er toch een klein beetje mooier van. Toch? Er hangen inmiddels mooie platen bij mensen aan de muur. Dat is toch tof?

En nog een gezinsreportage in de polder kun je hier bekijken: prachtige beelden van een liefdevol gezin.  Denk je na het kijken van deze beelden: JA, dit wil ik ook?

September, maar ook het najaar kunnen heel geschikt zijn om zo'n heerlijke reportage te maken. Schroom niet om contact op te nemen om alvast een plekje te boeken. Je mag me mailen op info@jonneke.nlGeïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.