Prijsuitreiking BruidsFoto&FilmAward

Twee dagen geleden was het 30 mei, de spannende avond! De bekendmaking van de winnaars van het bffa2016. (Bruidstoto&FilmAward). Ja, ik zeg het eerlijk: ik was best een beetje zenuwachtig. Niet zozeer of ik nu een prijs zou winnen of niet, maar gewoon voor de hele avond. 2016-05-31_0001Gelukkig was Sjoerd mee en dat is fijn, zeker op zulke momenten. Bij binnenkomst nog even poseren bij 'mijn' foto ;-) 2016-05-31_0002 2016-05-31_0003Na een hapje en een drankje, mogen we plaatsnemen in de Maartenskerk. Van elke categorie worden de genomineerden naar voren geroepen. Bij de vierde (geloof ik) mag ik samen met negen toppers naar voren. Spannend ja. Best wel. 2016-05-31_0004De vakjuryprijs is gewonnen door Gerhard Nel! Erg leuk en dik verdiend en van harte gegund! (Gerhard Nel is overigens voor mij een van de beste fotografen, en ja, ik had onder meer ook op zijn foto gestemd. Zijn oog voor creativiteit is fenomenaal.)IMG_2216Dan een tweede tromgeroffel.... en de publieksprijs is gewonnen door... Gerhard Nel! We zijn allemaal een beetje verbaasd, want dit is de eerste keer in de geschiedenis dat iemand beide prijzen wint! Gerhards zoon Jonathan is mee en mag naast zijn vader glimmen op het podium. Ja, met een van de beste fotografen van Nederland (ja zelfs van de wereld) naast je, is winnen een stuk lastiger ;-) IMG_2217Overigens: alle prijswinnaars: van hárte gefeliciteerd!! Trots neem ik de eervolle vermelding in ontvangst. Ik heb daar gestaan. Op dat podium. Tussen allemaal top-fotografen. Met een genomineerde foto die heel veel harten geraakt heeft. Blij, trots, dankbaar. 2016-05-31_0005

BB_Karakteristiek FotografieEen dag later zit ik nog na te genieten op onze zeilboot richting Harlingen. (waar donderdag en vrijdag de Harlingen-Terschelling-race gezeild gaat worden)IMG_2253M'n mooi gekapte haren verwaaien in de wind. M'n nagellak slijt er snel af tijdens het zeilen. M'n gedachten gaan nog regelmatig terug naar die mooie avond daar in Doorn. Een mooie ervaring rijker... en ik ben gestimuleerd om nog veel mooi en écht en goed werk te gaan maken.

P.S. Iedereen die moeite gedaan heeft om te stemmen, heel erg bedankt natuurlijk!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.