Pubers in het zonnetje!

Voor iedereen is het een pittige tijd. Maar ook nu kunnen we lichtjes laten stralen, kijk maar. Als je puber bent en boven op je zolderkamertje lange dagen doorbrengt om je schoolwerk zo goed mogelijk te doen, vriendinnen wat verder weg wonen... dat is niet makkelijk. Tijd om in het zonnetje gezet te worden!

En deze dame is 'corona-geslaagd' voor haar examen! Links of rechtsom een mooie mijlpaal. Deze shoots hebben we gemaakt bij ons in de polder op totaal nog geen 800 m afstand van ons huis. Een wandeling en steeds een paar foto's.  Het mooie van zo'n shoot vind ik dat je even mee reist met deze jonge mensen. Kijken, luisteren, aandacht. En dan laten ze jou ook weer iets van hun binnenste zien.

De kunst van het kijken. Naar de meest gewone dingen. Die tegelijkertijd zo prachtig en bijzonder zijn.   En hup... weg vloog ze! En dat zonder bezem ;-)   Zou jij ook graag je (puber)zoon of dochter zo'n shoot gunnen? Je levert hem of haar bij mij af, je maakt zelf terwijl een heerlijke wandeling over de dijk met uitzicht op het water. Superbelangrijk om ze te laten zien hoe geliefd ze zijn. Hoe trots je misschien op hen bent. En foto's maken is iemand in het zonnetje zetten. Tot de zomervakantie maak ik tijd voor maximaal 5 van deze 'een op een-shoots' tegen flink gereduceerde prijs t.o.v. een gewone shoot.

Even wat positiviteit! Mail me als je interesse hebt!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.