Stem je mee? Nog twee weken te gaan...

13 mei 2016. Tot die datum kan gestemd worden voor de beste Bruidsfoto-award 2016. Dat is nog precies twee weken! Het mooie is dat één van mijn foto's genomineerd is en dat is natuurlijk onwijssupertoftekeigaaf! Om deze nominatie om te zetten in een prijs, worden stemmen geteld. Er zijn per categorie twee prijzen: de vakprijs en de publieksprijs en zelfs nog een 'overall-prijs'. 2015-09-09_19-21-13-2 bffa

Het is de foto van Klaas en Marianne. Echt liefde. Met een rauw randje (waarom dat rauwe randje? Dat lees je hier). Krachtig. Puur. Emotioneel. Allesomvattend.

Ik ga het gewoon (nog een keer) vragen: zou je op mijn foto willen stemmen? Ik besef dat echt al veel mensen die voor me gedaan hebben (DANKJEWEL!), maar met zoveel nieuwe 'likers' en misschien ter herinnering van een aantal die het 'nog willen doen' doe ik deze oproep.

Ja, en ik besef ook dat ik zeker 5 minuten van je tijd vraag, want al staat deze foto in de eerste categorie (Bruid&Bruidegom), je moet wél van alle categorieën de twee beste aanvinken. Maar dan kun je ook zien wat er nog meer voor mooie foto's gemaakt worden. Het leuke voor jullie is dat (als je stemt) je kans maakt op een toffe canon-camera, een wellness-arrangement en een high-tea!

Foto's genomen van de bijlage van het Bruid&Bruidegom-magazine. 2016-04-28_0001

Dus ga er even voor zitten, met een kop thee en koffie en klikken maar. Stem nu!

Heb je al gestemd? Dank daarvoor. Je kunt dit bericht liken of delen of Facebook ... wellicht dat je moeder, vriend, huisgenoot of zus ook wil stemmen!

Maandagavond 30 mei zal de uitreiking zijn, met jullie zit ik tot die avond nog heerlijk in spanning ;-)Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.