Stief M/V

Stief. Stiefouders. Stiefkinderen. Stiefpapa's en stiefmama's. Niet de meest favoriete woorden. Maar een steeds vaker fenomeen.

Jullie weten dat ik een 'voorvechter' ben van liefde, van het huwelijk, van investeren in je relatie en daar je best voor doen. De realiteit is ook dat er een punt achter huwelijken wordt gezet, of door overlijdens een eind aan komt... ... en soms weer nieuwe relaties opbloeien. Heel mooi! Met geweldig mooie, maar ook met lastige situaties. En nu is er een prachtig magazine, speciaal voor alle 'Stief-ers'!

"Een publiekstijdschrift voor stiefouders en iedereen die met stiefouders te maken heeft. Een magazine dat informatie, erkenning en ontspanning biedt. Het blad is bedoeld voor het delen van ervaringen en kennis en biedt ook praktische handvatten. Het is een steuntje in de rug, maar ook een magazine dat je aan je vrienden kunt laten lezen: kijk, zo gaat het bij ons ook, en hier loop ik tegenaan. Het magazine is positief en oplossingsgericht van toon, maar laat ook situaties zien waarin er gewoon geen winnaars zijn. Kortom, STIEF m/v  verliest de realiteit niet uit het oog."

Jojanneke, oprichtster van STIEF M/V, vertelt waarom er juist voor deze doelgroep een nieuw magazine is gekomen.

"STIEF m/v is het magazine voor stiefouders en iedereen die met stiefouders te maken heeft. De primaire doelgroep van het magazine zijn (stief)ouders (m/v) die in een samengesteld gezin leven. Secundaire doelgroep zijn (stief)ouders van wie de (stief)kinderen al de deur uit zijn, grootouders, vrienden, vriendinnen, maar ook oudere stiefkinderen (ongeveer 20+). Kortom de omgeving van het samengestelde gezin. Soms begrijpen mensen die geen ervaring hebben met samengestelde gezinnen, weinig van de uitdagingen waar het gezin mee te kampen heeft. Dit magazine is dan een mooie, makkelijke en toegankelijke manier om te laten zien waar je als samengesteld gezin mee te dealen hebt."

Wil je meer weten over STIEF M/V? Hier kun je meer lezen over de feiten: https://www.stiefmv.nl/facts/

Vanaf 5 april ligt 't tweede nummer alweer in de winkels! Ben je een 'Stief-gezin'? Ook dan maak ik graag een mooie fotoshoot van jullie gezin. Het is belangrijk om mooie positieve dingen in het leven te vieren.

Misschien heb je het al wel gezien: maar Mei is 'gezinsactiemaand' bij Jonneke.nl: zie ik jou binnenkort voor de lens?Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.