Stoere puber op skatebaan

 • 27 januari 2021 · 1 reactie · 

Een prachtige jonge stoere dame en een skatepark... wat een toffe combinatie!
Vorig jaar heb ik een tof concept bedacht: zet jouw puber in het zonnetje! Positieve aandacht en prachtige beelden van een intenstieve periode uit het leven van je zoon/dochter/..
Er is ruim gebruik van gemaakt en ik heb heel wat pubers voor mijn lens gehad. De fotoshoot van Nuelle vond ik erg tof: ze had samen met haar moeder een stoere plek uitgezocht en ik ontmoette haar daar.

Stoere puber op skatebaan
Stoere puber op skatebaan
Stoere puber op skatebaan
Stoere puber op skatebaan
Stoere puber op skatebaan
Stoere puber op skatebaan

Nuelle schreef later over deze fotoshoot:
"Ik vond het toen ik op weg was naar de fotoshoot spannend, omdat ik Jonneke nog nooit ontmoet had en niet wist hoe het ging. Maar het was heel leuk, de het foto's maken deden we tijdens een spelletje - bijvoorbeeld bij een woord de andere kant op kijken, of iets verzinnen) en daardoor werd het een stuk makkelijker!
Ik mocht ook zelf ideeeen bedenken waar ik graag een foto van wilde hebben (ik had radslag gedaan) en we hebben heeeeel veeeel foto's gemaakt en ik vond het heel cool en leuk om een keer te doen!! We waren bij een skatepark met graffiti-muren en het was leuk en fijn dat ik bijvoobeld zelf de muren mocht uitzoeken waarbij ik op de foto wilde. De foto's zijn heeeeeel cool geworden."

Stoere puber op skatebaan
Stoere puber op skatebaan
Stoere puber op skatebaan
Stoere puber op skatebaan

In mijn volgende nieuwsbrief komt een stukje te staan over de pubershoots, met inderdaad een leuke nieuwe actie! Wil je ook weten wat dat is? Schrijf je dan snel in. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je ga spammen met nieuwsbrieven, er zit maar een paar keer per jaar iets tofs in je inbox.

  Lovie

  Geplaatst: 2021-01-31 23:23:17

  Your style is very unique in comparison to other folks I have read
  stuff from. Thank you for posting when you've got the opportunity, Guess I will just bookmark this site.
  Maglia AC Milan GeorgeWal billige Juventus Trøje Gabrielew
This thread has been closed from taking new comments.