Terugblik eerste helft 2020

Mensen, ik kan er niets aan doen, maar ik zit hier een potje blij, dankbaar, verwonderd en trots te zijn. Herinneringen die je later wil hebben, moet je nu maken. En wat zijn er mooie herinneringen gemaakt de afgelopen maanden. Onvergetelijke.

Want wat een intens, gek en toch ook mooi half jaar hebben we achter de rug. Een tijd van stilgezet wordt, reflecteren, plannen wijzigen, anders leren kijken. Er zijn dingen gebeurd die niemand van ons ooit voor mogelijk had gehouden.

Ondanks alles ben ik ongelofelijk dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen fotograferen. Dierbare ontmoetingen. Onvergetelijke momenten. Veel shoots gedaan van mensen alleen, pubers, maar ook lovebirds samen en hele gezinnen. Klik op de foto of hier om drie minuten te kijken naar een compilatie van deze beelden. En ja, op groot scherm is dit natuurlijk het allermooiste! En dan hierbij het verhaal van negen unieke bijzondere liefdesdagen. Elke bruiloft heeft een eigen verhaal. Het verhaal van liefde tussen twee mensen en hoe deze dag vormgegeven werd in een bizarre tijd. Ik kan niet anders zeggen: hulde aan mijn bruidsparen hoe zij met 'omdenken' zoveel moois hebben gemaakt. Ik moet eerlijk bekennen dat deze compilatie van de laatste bruiloften verre van compleet is, omdat ik de laatste bruidsreportages nog niet heb kunnen uitwerken. Na onze zomerbreak ga ik weer hard aan de slag en zal vast nog wat mooiste foto's toevoegen!

Terugkijkend:

- een documentaire van mijn oma gemaakt; nét op tijd. - de tips voor trouwen in coronatijd heeft mensen aan het denken gezet en inmiddels kan ik de blog wel weer aanvullen met ideeen. - een neefje en een nichtje gekregen - pubers in het zonnetje gezet (de blogs van nog meer pubers komen later!) - nieuw plan voor een ontzettend gaaf inspiratieweekend! (nog 2 plekken beschikbaar) - veel single, love, familyshoots gedaan en natuurlijk bruiloften ;-)

Ik besef dat het extra bijzonder is om genoeg werk te hebben. Tegelijkertijd zie ik ook dat mensen om mij heen de waarde van gezinsfoto's, mooi portretten: werkelijk goud waard. Daarnaast zag ik ook dat foto- en videografie extra belangrijk was en is in deze tijd: als niet iedereen bij je dag aanwezig kan zijn, is dat wat weergeeft hoe het was. Livestreams hebben overuren gedraaid en ik zou zeggen tegen aanstaande bruidsparen: bezuinig daar niet op! Er is heel hard gewerkt aan een nieuwe website van Jonneke.nl. Eigenlijk is ie ongeveer klaar, maar heb besloten dat we 'm na de vakantie online gaan zetten! En dan... ga ik ook met een paar leuke acties vieren dat mijn bedrijf 15 jaar bestaat!

Wat de toekomst brengt, weten we niet. Wel weet ik dat het leven in al z'n kleine en grootse, gewone en bijzondere momenten geleefd en gevierd kan worden. Laten we dat wat we geleerd hebben, vasthouden.

Ik wens jullie een fijne zomerbreak/vakantie/rustperiode toe. En ondertussen zal er zeker nieuws op deze blog komen, dat beloof ik!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.