Terugblik op 2015

2015 ga ik niet snel vergeten.

Bijzondere gebeurtenissen. Liefde vastgelegd. Prachtige bruiloften. Awards gewonnen. Rouwen en afscheid nemen. Tegen m'n grenzen aangelopen. Volop bezig (geweest) met nieuwe plannen. Graag kijk ik met jullie terug op een bijzonder en onvergetelijk jaar.

Het jaar zijn we begonnen in Zuid-Afrika; de plek waar we graag kamperen en tot rust komen. In januari waren we bij het paradijsje aan de oceaan. En wat was het wildleven in Kgalagadi rauw, ongerept en ontroerend mooi. 2015-01-16_18-00-54-2In februari fotografeerde ik projecten van Mes-Aksie en onder andere in de sloppenwijken van Johannesburg. In maart overleed mijn moeder. Een heftige gebeurtenis in 'n mensenleven. 2015-03-25_14-14-12In april vierden we het 'nifjesfeest' met alle Oskammen-nichtjes-en-neefjes. IMG_6656Mei stond in het teken van veel bruidsreportages maken. Juni ook - veel liefde mogen vastleggen - en we hebben veel gevaren en veel wind gehad! In juli had ik een outdoor-wedding en ging ik met mijn lieve tante Gineke -onverwacht- naar Venetie: erg mooie herinnering! 2015-07-13_14-55-29Augustus was de maand waarin www.jonneke.nl online ging, we een bijzondere waddenzee-boot-reis maakten en had ik mijn eerste officiële 'festivalwedding'. En daar tussendoor maakten we ook nog een herdenkingsreis aan mama naar Bretagne. 2015-08-31_18-42-03September was een heerlijke na-zomer met nog een paar mooie bruiloften en een fijn tuinfeest. In oktober bezocht ik Stockholm voor een Way-up-north-conferentie en won ik twee awards! master1 masters2 November is de maand waarin ik heel langzaam in de winterstand ga. Met veel nadenken, trouwboeket-overzicht en terugblikken op bruidsalbums. En nu is het december. Een maand van veel wandelingen, nieuwe plannen en jaarafsluitingen.

Kortom, ik kan niet anders zeggen dan dat 2015 een enerverend jaar is geweest. Met grote bergen en diepe dalen. Zowel prive als zakelijk. Zowel in loslaten als nieuwe plannen maken. Ik kijk vol verwachting naar wat 2016 zal brengen! 2015-08-26_14-51-55

Zonder jullie, bruidsparen, klanten, bloglezers, was het jaar vast minder leuk geweest. Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie vertrouwen, steun en reacties.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.