Trouw-album overzicht 2020

  • 29 maart 2021 · Geen reacties · 
Trouw-album overzicht 2020

Een stapel foto's, een galerie bomvol mooie beelden van je trouwdag: het is allemaal supermooi. Toch blijf ik een trouw-album echt de kers op de taart vinden. Een prachtig album gekozen uit  allerlei kleuren en maten en letters en papiersoorten: jullie album. Vandaag heb ik het niet over de buitenkant, maar over de opmaak/mogelijkheden voor de binnenkant. Gelijk opnieuw een mooie terugblik naar een aantal toffe bruiloften van vorig jaar.
Een album waar ik ook flink mijn best voor doe om het verhaal van jullie trouwdag zo mooi en zo waarheidsgetrouw mogelijk te vertellen. Elke spread met z'n eigen verhaal. Vandaag laat ik een aantal spreads (dat is dus de linker en rechterpagina) zien.

En yes, nog ruim een maand, dan mag ik weer mooie liefdestrouwdagen fotograferen, zin in.

Trouw-album overzicht 2020
Trouw-album overzicht 2020
Trouw-album overzicht 2020
Trouw-album overzicht 2020
Trouw-album overzicht 2020
Trouw-album overzicht 2020
Trouw-album overzicht 2020
Trouw-album overzicht 2020
Trouw-album overzicht 2020

Omdat ik het gewoon tof vind om er veel meer te laten zien, heb ik een hele korte slideshow gemaakt van nog veel meer mooie voorbeelden. Klik op de link en geniet 1:40 van het moois!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.