Trouwboeketten - en ringen

Trouwboeketten - en ringen

Altijd weer een klein feestje: al die mooie boeketten en ringen bij elkaar. Een verzameling feest&geluk zeg maar. Van de bruidsboeketten maak ik altijd foto's, van de ringen alleen als ik even een rustig momentje heb en ik met mijn 100mm-macro lens even wat kan 'frutselen'.

Ik zou zeggen: geniet ervan en ik hoop dat het inspiratie geeft voor alle bruidsparen voor 2023!

Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen
Trouwboeketten - en ringen

Ga je volgend jaar trouwen en ben je nog op zoek naar een fotograaf? In mijn agenda is nog zeker ruimte om geluk&liefde te fotograferen. In welke vorm dan ook: gezinnen, families, couples, geboortes, day-in-the-life, bruiloften... ik hou ervan om die 'gewone, maar juist daarom bijzondere momenten' voor jullie vast te leggen.
Neem gerust contact op!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.