Loveshoot op 1,5 meter: het kan!

‘Het is een geluk als je weet wat liefde is. Koester het, vier het, laat het vastleggen. Omdat het vandaag kan en je niet weet hoe het morgen zal zijn!’

Het is een van mijn 'lievelingsquotes' en drijfveren waarom ik mijn werk doe. En dat het morgen opeens anders kan zijn, hebben we allemaal in de afgelopen tijd gezien. Kostbaar is het leven, koester het! Diggy Dex heeft het zo treffend gezongen in 'Alles is nu'.

  Een betere reden om de liefde vast te leggen is er bijna niet. En nu ik voorlopig even geen bruiloften kan fotograferen, is er voldoende tijd om wel loveshoots te maken!   We kunnen die '1,5 m afstand' houden en in de vrije natuur waar geen/weinig mensen zijn. Bijvoorbeeld hier in de polder waar wij wonen! Deze shoot hebben we ook hier gemaakt en zoals je ziet: mogelijkheden genoeg. (En het licht 's avonds is zooooo mooi.) Binnenkort komt het fluitenkruid weer, de bermen staan vol geel koolzaad: een feest! Mijn hart kriebelt echt om jullie liefde te fotograferen.

ACTIE: Win een gratis loveshoot! ÉÉN van de stellen/couples die een shoot t/m eind mei boekt&doet, maakt kans om het totale bedrag terug te krijgen! Er wordt geloot op 31 mei 2020. Voor prijzen klik hier: (en even naar beneden scrollen)

En voor degenen die deze gratis loveshoot niet gewonnen hebben, krijgen 5 extra digitale beelden GRATIS (ter waarde van € 50,-.)

P.S. Deze actie geldt ook voor singles en gezinnen met iets grotere kinderen -vanaf basisschool leeftijd- (want anders heb ik de neiging om een kind op schoot of rug van een van de ouders te zetten, enz)

Wacht niet om te vieren Wacht niet om te vechten Voor alles wat je waard is Voor je 't weet is het voorbij Wacht niet om te lachen Wacht niet om te zeggen Aan diegenen die je lief zijn Blijf jij hier bij mij

Wacht niet om te dansen Wacht niet om te vallen Wacht niet tot secondes Overgaan in een minuut Want alles Ja, alles Is nu Diggy Dex.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.