Mei-fotoshoot-actie maand!

Yes, klok is verzet. Begin van de lange avonden! En zo langzaam maar zeker voelen we het: voorjaar komt er aan! Met verlangen denk ik aan de mooie mei en juni dagen en avonden. Krijg weer zo'n zin om mooie liefdevolle vrolijke foto's te maken met al de bloemen, bermen vol fluitekruid. Ik heb zin in een mooie actie, lees snel verder!

Opgroeiende kinderen is vaak best een drukke tijd. Niet altijd de makkelijkste misschien ook. Maar o zo'n belangrijke tijd, die je mag koesteren! Of wat denk je van mooie, echte foto's van jullie samen? Ken je elkaar 1 jaar, 5 jaar, 10 jaar, 20 of wel 40 jaar. Of gewoon 11 jaar, 2 maanden en 3 dagen. De liefde tussen jullie is reden genoeg om dat vast te laten leggen.(hier hou ik ook zo van he... mensen die al langer bij elkaar zijn fotograferen... echt daar word ik superblij van) Als ik lees dat onlangs een jonge moeder overleed, hoop ik dat er mooie gezinsfoto's van hen zijn. Foto's zijn zo zo zo kostbaar. Dat besef je pas 'later'. Maar weet je, wacht niet tot ziekte of ongeluk of iets anders het hele leven anders maken.

‘Het is een geluk als je weet wat liefde is. Koester het, vier het, laat het vastleggen. Omdat het vandaag kan en je niet weet hoe het morgen zal zijn!’ Hoe fijn, bijzonder en kostbaar foto's kunnen zijn van jou, jullie, je kids, je gezin? Kijk dan even dit filmpje! Je hoeft niet de poseren: we spelen, maken gekheid, genieten van het moment, plukken bloemen, rennen over de dijk, picknicken... (Ik fotografeer met de Moment Design-techniek mocht je dat iets zeggen.)

Daarom een speciale actie om samen of met je gezin op de foto te gaan! Bij pakket Basis: gratis fotovergroting van 40x60 óf 5 extra digitale bestanden (ter waarde van €45,-) Bij pakket Extra: gratis foto op hout of canvas (max 40x60 cm) óf 3 extra spreads in het album (ter waarde van € 75,-) Bij pakket Compleet: gratis 4 mini-boekjes óf extra groot album (ter waarde van € 100,-)

Voor meer informatie over pakketten en prijzen kun je hier kijken.

Voorwaarden: - fotoshoot geldt voor couples en/of gezin - is alleen geldig in mei 2018 - het mag bij jullie thuis, of een andere locatie (in overleg) - gewoon jezelf zijn, verder hoef je niets ;-) - kan ook op een middag, eind middag, begin avond! (een paar woensdagmiddagen zijn nog vrij)

Maak OP TIJD een afspraak, want vol = vol!

We kunnen natuurlijk ook stoer naar de skatebaan gaan! Je mag huisdieren meenemen op de foto, ik vind het prima.    Hier waar wij wonen, hebben we een paar mooie gebouwen, maar ook het water, de waterkanten, dijk, en zelfs een strandje! Zie ik jou/jullie snel voor mijn camera? Ik heb er zin in! BOKS! Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.