Moeder&vaderdag-actie

‘Het is een geluk als je weet wat liefde is. Koester het, vier het, laat het vastleggen. Omdat het vandaag kan en je niet weet hoe het morgen zal zijn!’

‘Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory.’ Twee van mijn meest favoriete quotes en motivaties waarom ik foto's maak. In deze tijd merken we allemaal extra dat we kwetsbaar zijn. Dat het leven opeens totaal anders kan worden. Dat het niet vanzelfsprekend is dat we kunnen liefhebben. Binnenkort is het moeder- en vaderdag. (moederdag is al over 13 dagen!) En veel vaders en moeders leveren momenteel top-prestaties doordat hun kinderen thuis zijn en les krijgen. Hoog tijd voor een leuke actie! Ik heb een idee. Wat als we nu eens de gezinsliefde extra kunnen vieren door mooie beelden van jullie te (laten) maken? Geef je moeder/vrouw/vader/man een toffe fotoshoot cadeau! De natuur is zo ontzettend gaaf nu en onze polder op z'n mooist in deze tijd! Met koolzaad, fluitenkruid en steeds langer wordend gras. Ja, er zijn maatregelen, daarom heb ik het volgende bedacht: - op een rustige plek met heel veel ruimte buiten (zoals hier in de polder waar we wonen, of op een rustige plek in het bos) - geldt alleen voor couples en gezinnen en zwangerschapsshoots (nog even GEEN FAMILIES!) - Wil je wel met een hele familie (verschillende huishoudens): geef dan een tegoedbon. Dan maken we de foto's zodra het weer mag! - ik hou echt die 1,5 meter afstand en gebruik wat vaker mijn telelens. (dit is in overleg met het RIVM)

Je krijgt voor een shoot in mei of juni een EXTRA GRATIS cadeau: een album van 15x20 met 5 spreads (10 bladzij's) t.w.v. € 59,95 of een foto-vergroting van 40x60 cm. Vier die papa en mama liefde. Vier jullie gezin. Vier het leven. Vier wat er te vieren valt. Juist nu het niet altijd makkelijk is, is het goed om te focussen op je basis.   Yes, zou je dit ook willen? Boek dan snel, mail me en dan maken we een afspraak. Meer info en prijzen, klik dan hier. (en even iets naar beneden scrollen)Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.