Zomer-actie voor love-en gezinsshoots!

Wat een weertje he? Dit is toch super genieten? Je ziet de bloemen tevoorschijn 'knallen', het gras begint te groeien en de natuur vertelt het ons: bloei! Bloei als persoon, als stel, als gezin. En vier dit met een mooie loveshoot. Je moet niet altijd wachten tot een speciale mijlpaal, of tot je dit of dat bereikt hebt. Besef wat je NU hebt... voor het ineens zoveel anders kan zijn.

Daarom verleng ik de aktie tot de zomervakantie. Tot eind juni krijg je mooie extra's bij elk pakket wat je afneemt. * (helemaal onderaan de blog zie je de actie met voorwaarden!) Maar kijk eerst even mee hoe fijn het is om 'echte speelse foto's' te hebben.

  He pssst.. het is binnenkort moederdag: zet je moeder in het zonnetje en geef haar een onbetaalbaar cadeau: foto's met liefdevolle emoties en herinneringen! Afgelopen weken heb ik veel reportages gemaakt voor ouders die bijv. 30, 40 of zelfs 50 jaar bij elkaar zijn. En daar geniet ik enorm van: die doorleefde liefde is meer dan bijzonder. Geef het je ouders cadeau ... en vier dat ze leven, nog bij elkaar zijn! (en dan heb je natuurlijk zelf ook profijt dat je prachtige foto's van je ouders heb. Onlangs nog een berichtje na de shoot: "je hebt m'n ouders echt vastgelegd zoals ze zijn en dat vinden we als gezin zo ontzettend mooi!")     April, mei en juni - bij uitstek maanden om een fotoshoot te boeken: alles is dan zo mooi en fris groen, bloemen plukken, lekker spelen en rennen... Opgroeiende kinderen is vaak best een drukke tijd. Niet altijd de makkelijkste misschien ook. Maar o zo’n belangrijke tijd, die je mag koesteren! Wat denk je van mooie, echte foto’s van jullie samen? Ken je elkaar 1 jaar, 5 jaar, 10 jaar, 20 of wel 40 jaar. Of gewoon 11 jaar, 2 maanden en 3 dagen. De liefde tussen jullie is reden genoeg om dat vast te laten leggen.Moment Design betekent dat je echte pure emoties fotografeert: zoals het leven is. Met een lach, en soms een traan. Met haren die wapperen en kleren die vies mogen worden. Tijdens een shoot doen we kleine opdrachten en spelletjes. Zodat je mij en de camera helemaal vergeet en opgaat in elkaar. En juist díe momenten worden vastgelegd! Zodat jij daar nog honderdduizend keer met een smile naar kunt kijken! Je hoeft dus niet te poseren, tenzij jij dat graag wilt... ;-) Mocht je nog meer voorbeelden willen zien, kijk dan een paar minuten naar deze slideshow.Denk je bij het zien van deze foto's: JJJAAAAA dat wil ik, dat willen wij ook? Lees dan snel verder!

Een speciale actie om samen of met je gezin op de foto te gaan! Bij pakket Basis: gratis fotovergroting van 40×60 óf 5 extra digitale bestanden (ter waarde van €45,-) Bij pakket Extra: gratis foto op hout of canvas (max 40×60 cm) óf 3 extra spreads in het album (ter waarde van € 75,-) Bij pakket Compleet: gratis 4 mini-boekjes óf extra groot album (ter waarde van € 100,-)

Voor meer informatie over pakketten en prijzen kun je hier kijken.

Voorwaarden: – fotoshoot geldt voor couples en/of gezin – is alleen geldig in april, mei en juni 2019 – het mag bij jullie thuis, of een andere locatie (in overleg) – gewoon jezelf zijn, verder hoef je niets 😉 – kan ook op een middag, eind middag, begin avond! (een paar woensdagmiddagen zijn nog vrij)

Maak OP TIJD een afspraak, want vol = vol!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.