Terugblik eerste kwartaal

De eerste maanden van het jaar zijn alweer voorbij en deze week start het 'trouwseizoen', zoals we dat als fotografen onderling noemen. Dat betekent dat het drukke seizoen voor de deur staat: een kwartaal van dit jaar is alweer voorbij! Gevlogen inderdaad. Er is veel om blij en dankbaar voor te zijn, m'n DDD opschrijven (dagelijkse discipline van dankbaarheid) helpt in het waarderen van zelfs hele kleine dingen! Alleen al het feit dat ik nu gezond ben, in tegenstelling tot vorig jaar toen ik in het voorjaar maar liefst 10 weken hoestte inclusief een longontsteking en daardoor ontzettend weinig energie had.

Na onze vakantie in Zuid-Afrika en Mozambique, hadden we energie om veel op te pakken. Op vakantie maken we altijd een to-do-list voor het jaar wat voor ons ligt. Gewoon alles wat je graag nog wil doen, schrijven we op. Voor onszelf, voor ons samen, voor het huis enz. en dat vormt met elkaar een heeeeeeeeele lijst kan ik je vertellen. Het grappige is dat je dan niet eens op je lijstje hoeft te kijken, maar we gewoon lekker aan de slag gaan. En de prioriteiten dienen zich vaak vanzelf aan ;-) Op mijn instagram (@jonneke) heb je vast al het een en ander voorbij zien komen. Ik heb er al over geblogd, maar de twee 'karaktervormingsweekenden' van Eva en Groundwork hebben me geen windeieren gelegd. Ik zit goed in m'n vel, ben veel gaan wandelen, raak de stresskilo's van vorig jaar weer een beetje kwijt, heb wat 'voorwerk' voor mijn bedrijf kunnen doen en ben inmiddels weer lekker aan het fotograferen. De opdrachten die ik tot nu toe gedaan heb, zijn bijna allemaal 'cadeaus voor ouders'... dus ik moet even wachten om daar meer van te kunnen laten zien.

Dus van die hele lange lijst kunnen we alweer wat dingen afstrepen vakantie afkicken van suiker me fitter voelen door oa regelmatig wandelen mn administratie bijwerken nadenken over plannen voor dit jaar spelen met m'n camera  ✔ kastje verven ✔ laatste stukjes vloer met kurk boven in slaapkamers afmaken (na ruim 2 jaar) ✔ het kleinste logeerkamertje opknappen en tot stilte-kamer maken ✔ terras 1 maken ✔ schuur opruimen ✔ helpen om de boot weer zeilklaar te maken ✔ wilgenhek vlechten en in de tuin werken ✔ voorbereidingen voor het nifjesfeest (eind deze week) voorbereidingen familieweek (begin mei) reunie van mijn klas 6 (groep 8) zaadjes voor de groententuin in de grond ✔ m'n ogen laten checken en een bril uitkiezen

M'n bril heb ik niet áltijd op, maar op m'n schermen is de boel in elk geval weer scherp, hoppa!

Maken jullie een lijst met plannen en to-do's? En schrijf je ook weleens op wat er allemaal al gelukt/gedaan is?

Het geeft mij/ons in elk geval een positief, actief en dankbaar gevoel!

A.s. donderdag begint het trouwseizoen weer, wil je op de hoogte blijven van previews en blogs? Like dan Jonneke.nl op FB En heb je al de actie gezien voor love- en familie-shoots? Boek de shoot nog voor de zomervakantie en je krijgt mooie extra's! (het loopt hard, wacht niet te lang met een afspraak maken)Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.