Lieve woorden, dankbaarheid op een kaart: ik krijg ze regelmatig. Het doet me zeker goed en geeft eigenlijk altijd weer hoe ik het ook ervaren heb. Dus als wilt weten hoe andere mij, met m'n camera & service & persoonlijkheid ervaren: lees dan gerust even verder!

"Een fotosessie maken met onze kinderen, waarvan er één niet van nature behoefte heeft mee te werken aan een mooie foto, deed ons al gauw besluiten Jonneke weer te benaderen. We kenden haar van onze trouwreportage en we hadden goede hoop dat zij ons kind ook mooi op de foto zou kunnen krijgen.

Als ouders maak je je druk als je kind niet op de foto wil. Het wordt al gauw negatief en vervelend en dat helpt niet voor het maken van mooie foto’s. Het was dan ook een verademing te merken, dat Jonneke dit overnam en zij zorgde met allerlei uitdaging dat ons kind mee ging werken. Geen standaard foto’s dan, maar wel zeer spontane foto’s, allerlei poses en een hoop lol samen. Deze aanpak hielp ons als ouders ontspannen en we konden ons overgeven aan een uurtje ‘leuk en gek doen met elkaar’. Dit heeft meer gebracht dan prachtige foto’s. Als we onze foto’s zien, zijn we steeds weer even in dat uurtje van mooie verbondenheid samen en dat gevoel koesteren we."

- Michiel en Mirjam
Neriah en Joël

"We hebben een geweldige dag gehad en daar heeft Jonneke absoluut aan bij gedragen. Meerdere bekenden en familieleden hadden hun bruiloftsfoto's door haar laten maken, dus een van ons kende haar al. Het was daarom bijna een voorwaarde: haar wil ik als fotograaf! De ander was overtuigd na het zien van de stijl van de foto's op de website: ontspannen, spontaan, origineel. Meteen toen we bij jou op kennismakingsgesprek kwamen was de sfeer ontspannen en gezellig. En zo was onze dag ook. Geen stijf gedoe maar ontspannen momenten. De fotoshoot alleen al was fantastisch, toen moest de rest van de dag nog beginnen. Het was vooral 'quality time' en fun. Om de meest sprekende foto's te krijgen gaf je ons allerlei opdrachten (bijv: wat is het eerste woord als je aan de ander denkt). Je liefde voor mensen, natuur, kleuren en licht spat van de foto's."

Nogmaals hartelijk dank.

- Arnold en Hanna
"Wij hebben enorm genoten van het contact met Jonneke we hebben een fijne en duidelijke kennismaking gehad, ze denkt mee over de indeling van de dag en weet waar je op moet letten, de dag zelf was ook heel fijn ze is creatief en heeft veel leuke ideeën!! Wij zijn nog elke dag blij met onze foto’s en het prachtige album!  
We kunnen iedereen jonneke aan bevelen!!"

- Alex en Woutrina

"Dit is pas echt super, supersnel!! Wow! Ben helemaal sprakeloos van de prachtige beelden die je van ons hebt gemaakt.
Zo puur. Zo echt…ineens kijk je met andere ogen naar je gezin: wat een rijkdom!!
Het leven ging voor ons de afgelopen jaren soms door diepe dalen, maar tel je zegeningen om dan zo hier met elkaar te mogen zijn en weer zoveel vreugde te mogen genieten!
Kan je nooit genoeg bedanken, wat heb jij een gave!”

Je foto’s zijn zo superecht, we gebruiken ze nog steeds, profielfoto’s, een gezinsfoto voor een reünie, een persoonlijke kaart, noem maar op! We zijn er geweldig blij mee. Door je te verdiepen in de mensen wie je fotografeert, krijg je die ontspannen foto’s, je bent eventjes echt “onder ons” en dat voel je!"

- Anton & Gera, Silvan-Gerjan-Celine-Brian Hardeman

"Jonneke's foto's brengen het verhaal van de vluchtelingen naar 'Nederland' over. Ik moet denken aan Spreuken 31:8 waar staat: 'Spreek voor hen die weerloos zijn en kom op voor de mensen die geen perspectief hebben!' Bij ZOA zetten we haar beelden in voor bewustwording en om mensen in Nederland te motiveren om ook op te staan tegen onrecht en vele kwetsbare mensen een hoopvolle toekomst te geven."

- Yolenta Pater (namens ZOA)

"Jonneke heeft voor PUUR! magazine al verschillende fotoshoots gedaan. Dat geeft wel aan dat we tevreden zijn: anders vroegen we haar tenslotte niet steeds weer! Jonneke is flexibel en snel, en ze denkt altijd mee over de insteek van een shoot en wat er nog meer mogelijk is. Ik vind vooral haar portretten en reportages met mensen in de hoofdrol heel goed. Ze weet persoonlijkheid in beeld te vangen en dat is echt een kunst."

- Petra Kuijt, namens PUUR!

"Jonneke heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt! Kennismaking, het meedenken in alles, de dag zelf; wat gaf ze een ontspanning! Ze geeft het gevoel of je haar al jaren kent! We hebben heel wat reacties gehad van mensen die zeiden: 'wat een leuke fotograaf!' En ja, dat was zo en het resultaat was ook echt helemaal top."
 
- Groeten Dieuwertje en Jaap

"We hebben met Jonneke een leuke familie shoot gehad. Op een mooie authentieke locatie heeft ze ons weten vast te leggen zoals we zijn. We hebben een gezellige shoot gehad en we zijn heel blij met het resultaat. Naast de foto’s hebben we er ook nog een mooi album van laten maken en die is ook erg mooi geworden. De foto’s waren een verrassing voor (o)pa en (o)ma en die genieten van een mooie grote foto die Jonneke nog met spoed voor ons kon laten drukken zodat we op het feest de foto konden overhandigen."

- Familie Kok