Delen vermeerdert.
Zegenen maakt rijk.

Waarom ik mijn talenten en tijd ook wil besteden voor mijn naasten? We zijn rijk gezegend om uit te delen en tot zegen te zijn. Dat doe ik door regelmatig belangeloos/tegen kostprijs mijn tijd en fotografietalent in te zetten voor goede doelen.

Tel liefde voor reizen en een hart voor de medemens bij elkaar op, dan weet je waarom ik met enige regelmaat voor ‘het goede doel’ op pad ga. Daar zijn wat voorwaarden aan verbonden, die ik je graag vertel als er interesse is. Ik vind maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk: daarom wil ik daar ook mijn talenten inzetten voor de ander.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people) binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).

In het kort: ik vind het belangrijk om goed na te denken over de keuzes binnen mijn bedrijf en om me in te zetten voor projecten in binnen- en buitenland. Ik ben benieuwd voor welke organisatie is op reis mag en fantastiche beelden mag maken die gebruikt kunnen worden voor allerlei doeleinden!

Zo zijn we bijvoorbeeld als Business Ambassadeurs van de ZOA al jaren betrokken bij verschillende projecten in Burundi.
https://jonneke-oskam-jonneke-oskam.smartslides.com/best-of-burundi
https://jonneke-oskam-jonneke-oskam.smartslides.com/zoa-charity-diner-2019 
http://jonneke.nl/2019/11/toekomstperspectief-in-burundi/
http://jonneke.nl/2017/10/op-reis-voor-zoa-naar-burundi/
 

 

Daarnaast heb ik al een aantal keer een beeldbank gemaakt voor organisaties in binnen en buitenland:
Fair Climate Fund:
https://jonneke-oskam-jonneke-oskam.smartslides.com/the-best-of-india-juni-2019
http://jonneke.nl/2019/07/fair-climate-fund-india/
http://jonneke.nl/2019/08/kleurrijk-india/
http://jonneke.nl/2019/08/india-in-zwartwit/


Voor Arise ben ik mee naar Vlieland geweest om dit sportieve en leerzame weekend vast te leggen: http://jonneke.nl/2018/10/arise-150-vrouwen-op-vlieland/

Omdat we nauw betrokken zijn bij het zeilen in Spakenburg, fotografeer ik daar ook regelmatig. Bijvoorbeeld het jaarlijks terugkerende Zuidwal Zeilevenement
http://jonneke.nl/2016/05/zeilen-zuidwal-en-zonnig-weekend/
http://jonneke.nl/2017/05/zuidwal-spel-wind/
http://jonneke.nl/2019/06/zeilevenement-zuidwal-2019/